Konsert med Håkan Hellström

Tid:

24 juni 2017

Sted:
Koengen
Håkan Hellström på Bergenhus festning lørdag 24. juni 2017.

Det finnes kun én skandinavisk artist i 2017 som kan legge ut på turné med doble datoer på stadioner i Sveriges to største byer: Håkan Hellströms sommerturné Rullande Åska er en av de største bragdene i moderne skandinavisk konserthistorie.

Hellström har alltid vært en fantastisk liveartist. De siste årene har han tatt et steg opp og blitt en mesterlig stadionartist. I 2016 spilte han to konserter på Ullevi stadion i Göteborg. 130 000 billetter ble revet vekk på tre timer. Med dette innehar han den nordiske rekorden for antall publikummere på en enkeltkonsert: Mer enn 70 000 mennesker så ham spille begge kvelder.

Nå legger han altså ut på nok en spektakulær turné. Her skal Hellström og band spille to nye konserter på Ullevi, to konserter på Stockholm Stadion, store konserter i seks andre svenske byer, samt noen utvalgte arenaer utenfor Sveriges grenser.

Det er en stor glede å meddele at Bergen får ta del i historien som nå skrives: Nordens største liveartist spiller opp til fest på Bergenhus Festning, lørdag 24. juni!

Les mer om praktisk informasjon og billettsalg.