Konsert med Highasakite

Tid:

Utendørskonsert

17 august 2017

Sted:
Koengen
17. august 2017 spiller det kjente, norske livebandet Highasakite på Koengen på Bergenhus festning.

Et utsolgt Oslo Spektrum, to utsolgte konserter på USF Verftet, avslutningsslott på den utsolgte lørdagen på Bergenfest og ikke minst strålende anmeldelser for albumet «Camp Echo» – dette er noen av bragdene Highasakite kan se tilbake på i 2016. Men det stopper ikke her: den naturlige oppfølgeren til en slik suksess i Bergen er en helaften med Highasakite på Bergenhus festning. I 2017 blir dette realitet.

Informasjon om billettpriser og billettbestilling finner du her.

Mange låter på VG-listen

I mai slapp Highasakite albumet «Camp Echo» til strålende anmeldelser, og fulgte dermed opp «Silent Treatment», som klarte hele 120 uker i strekk og dermed ny rekord på Norges offisielle albumliste (VG-listen), på praktfullt vis. «Golden Ticket», «Someone Who´ll Get It» og «Samurai Swords» fra albumet er blant de norske låtene som har satt mest preg på musikkåret 2016.

Både «Someone Who´ll Get It» og «Golden Ticket» gikk inn til A-listinger på blant annet P1 og P3 helt til topps på den offisielle norske radiolisten. Låtene har også fått mye oppmerksomhet i utlandet, blant annet med playlisting på Triple J i Australia og 1Live i Tyskland. «Someone Who´ll Get It» hadde premiere på BBC1 i Storbritannia og musikkvideoen hadde premiere hos motemagasinet Vogue.

Strålende kritikk på Bergenfest 2016

«Highasakite markerte seg som et meget sterkt liveband i Bergen lørdag kveld» skrev Gaffa om Highasakite sin konsert på Bergenfest, som de også benevnte som «krigersk og mektig». BTs anmelder var også ekstatisk, og meldte at «Det ble en hundre prosent verdig avslutning da Highasakite var siste band på scenen under årets Bergenfest.» Blant lovordene i denne anmeldelsen ble det rapportert om «uangripelig kvalitet i alle ledd" og en konsert som var «nesten for perfekt."