Operafest i borggården 2012

Tid:

Opera

23 august 2012

KL   19:30-22:00

Sted:
Borggården
Musikalsk fyrverkeri på Oscarsborg festning i august!I år inviterer OscarsborgOperaen til Operafest i borggården fra 22. - 26. august.

Med fullt orkester, stort kor og 6 flotte solister, serveres kjente og kjære høydepunkt fra operalitteraturen ispedd noen ukjente operaperler og en god porsjon humor. Solistene får utfolde seg i sine favorittarier, duetter og ensembler. Dette blir en virkelig festaften med masse vakker musikk, flott sang og god stemning under stjernehimmelen.

Profesjonelle aktører
Dirigent og musikalsk ansvarlig er Terje Boye Hansen. Regien er ved Ronald Rørvik og koreografien er det Toni Herlofson som har hånd om. Oslofjord Kammerfilharmoni er fast operaorkester. Oscarsborg Operakor blir i år innstudert av DNO&Bs kormester David Maiwald, og de 45 sangerne er sangstudenter, unge profesjonelle og dyktige korsangere fra Folloregionen.

Solister
Solistene er: Mari Eriksmoen, Ina Kringlebotn, Anna Einarsson, Marius Roth Christensen, Yngve André Søberg /Espen Langvik og Ludvig Lindström

Spilledatoer

Onsdag 22 august kl. 19.30
Torsdag 23. august kl. 19.30
Fredag 24. august kl. 19.30
Lørdag 25. august kl. 19.30
Søndag 26. august kl. 15.00 NB!

Forestillingen varer ca. 2,5 time med pause.

Billetter

Pris på operabillett: kr 580 inkludert billettavgift. Grupper (min 10 personer) kr 530 inkl avg. Ferge fra Drøbak til Oscarsborg (t/r) er inkludert i operabilletten.

Billetter bestilles på Billettservice: eller tlf 815 33 133. Der ligger også salkartet. Feltene A, B og C er stoler med ryggstø og feltene D, E, F og G er i tribunen.

Transport

Ordinær ferge - se info om avganger

Operaferge fra Aker Brygge
Som vanlig setter vi opp egen Operaferge fra Aker Brygge til Oscarsborg festning (t/r) i tilknytning til forestillingene. Den har avgang fra Nesoddbåtenes fergeleie 3 timer før forestillingsstart.

Billetter til denne må forhåndskjøpes. Pris: kr 275. Grupper (min 10 personer) kr 245. Fergen bruker ca 1 time 45 minutter på turen. Retur fra Oscarsborg er så snart alle passasjerene har kommet om bord. Det er salg av lapskaus og vin, øl og mineralvann + vanlige kioskvarer om bord i operafergen. Det er ikke tillatt å nyte medbrakt alkoholholdig drikke.

Ferge Sandvika - Oscarsborg
I år kan man også bli med båtene Rigmor og Rigfar fra Sandvika. For mer informasjon om disse turene, se www.rigmor.no (e-post: rigmor@rigmor.no)

Bespisning og overnatting

Også i år er det mulig å forhåndsbestille bespisning og overnatting på Oscarsborg i tilknytning til forestillingene. Vedlagt er årets prisliste fra Oscarsborg Hotel & Spa. Bestillinger kan sendes direkte til: tonje@oscarsborghotel.no.
 Informasjon om hotellet finner du på: www.oscarsborghotel.no

Tilrettelagt for rullestorbrukere
Det er godt tilrettelagt for rullestolbrukere både på fergene og på Oscarsborg. Det finnes egne plasser for rullstolbrukere som er avhengige av å sitte i rullestolen under forestillingen, samt en ledsagerplass pr rullestolplass. Vennligst gjør oppmerksom på at du ønsker denne typen plasser ved bestilling.

For mer informasjon om OscarsborgOperaen, se: www.oscarsborgoperaen.no

VELKOMMEN!