Ledige lokaler

Festningene er attraktive arenaer for næringsvirksomhet.

Det er følgende ledige lokaler til leie på festningene:

Ledige næringslokaler

 • Funksjonelle lokaler til leie i Brådland

  23.01.2015
  Store, lyse lokaler til leie på Fredriksten festning med mange muligheter. Lokalene kan inndeles og skreddersys leietaker. Kontorlokalene egner seg også godt til undervisningsbruk.
 • Vollmesterboligen

  30.09.2015
  Vollmesterboligen og Braadland sidebygning ligger på ytre festningsområde på Fredriksten festning i idylliske omgivelser. Stort potensiale for ulike typer virksomhet. Ta gjerne kontakt for en befaring og en prat om muligheter!
 • Undervisningskasernen

  30.09.2015
  Undervisningskasernen ligger på ytre festningsområdet på Fredriksten festning i Halden. Lokalene har stort potensiale for ulike typer virksomhet. Ta gjerne kontakt for en befaring og en prat om muligheter!
 • Infanterikasernen

  30.09.2015
  Infanterikasernen ligger sentralt på torvet i Fredrikstad festning - Gamlebyen. Stort potensiale for ulike typer virksomhet, og spesielt egnet for kontor og undervisning. Det er ombyggingsmulighet for å tilpasse lokalene til ny bruk, Ta gjerne kontakt for en befaring og en prat om muligheter!
 • Depotbygningen

  10.10.2015
  Depotbygningen befinner seg i idylliske og skjermede omgivelser på Oscarsborg festning. Stort potensiale for ulike typer virksomhet. Hva med å skape en møteplass for unge musikere for eksempel? Ta gjerne kontakt for en befaring og en prat om muligheter!