Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Næringslokaler på Garasjetorget

Forsvarsbygg nasjonale festningsverk søker etter profesjonelle aktører som vil utvikle og drive ny virksomhet i idylliske og historiske omgivelser på Garasjetorget på Karljohansvern.

Vi har for tiden to ledige lokaler for virksomhet innen kultur og næring i en av våre særegne bygninger på det militær-historiske anlegget. Lokalene egner seg godt som utstillings- og salgslokale eller verksted. De ledige lokalene ligger i bygning 112 og 120 ved Garasjetorget innenfor Verftsmuren.

Forsvarsbygg nasjonale festningsverk arbeider kontinuerlig med tilrettelegging for nye publikumstilbud som kan bidra til å gjøre området enda mer attraktivt og tilgjengelig både for besøkende og for byens befolkning.


En populær publikumsarena

Forsvarsbygg ønsker leietakere som driver ulike typer publikumsrettet virksomhet og kulturbasert næring. Andre leietakere på Garasjetorget driver innen kunst- og håndverk, design, interiør og bevertning.

Interessenter bes om å søke. Søknadsfristen er 8. april. Forsvarsbygg gjør en vurdering etter at søknadsfristen har gått ut. I vurderingen vil Forsvarsbygg bl.a. legge vekt på:

  • Utadrettet virksomhet overfor publikum
  • Lokalet skal benyttes som arbeidsplass
  • Kontinuerlig aktivitet på helårsbasis og faste åpningstider

Forsvarsbygg vil legge vekt på at leietakerporteføljen fremstår som et variert og godt publikumstilbud.


Les hele prospektet og last ned søknadspapirer

Fant du det du lette etter?