Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Vandreteater «Oscarsborg i kamp»

To forestillinger hver dag kl. 12:30 og 14:15! Oppmøte er kaia på Oscarsborg. Vandreteater bak festningens tykke murer og inn i tunneler.

4-15. juli 2018
Kl. 12.30-14.15
Sted: Oppmøte hovedkaia
Pris: Voksen 140,- barn 75,-

Vandreteater bak festningens tykke murer. Forestilling kl. 12:30 og 14:15! Gå gjennom festningens underjordiske ganger og gjenopplev 9. april 1940, da det tyske flaggskipet Blücher ble senket på vei inn Oslofjorden.

Billetter  https://akershusteater.ticketco.events/no/nb . Selges også på Oscarsborg, men da kan du risikere at det er utsolgt.

"Vandreteater" - hva er det? Skuespillerne og publikum forflytter seg rundt på festningens område mens foresillingen pågår. Noen kjente steder, andre mindre kjente. Utendørs og inne i spennende tunneler, og oppe i selve festningen. Tema er angrepet 9.april 1940, men gir også et innblikk i livet til en ung jente som bodde på øya den dramatiske natten.

Underveis viser 4 profesjonelle skuespillere, med Gard Øyeni spissen som Oberst Eriksen, teaterforestillingen av Axel Hellstenius og med regi av Bjørn Birch. Start/slutt er på bryggen ved stort, gult hus. Velkommen til forestilling!

Dette er et vandreteater som forflytter seg rundt på festningsområdet og inn i tunnelene gjennom hele forestillingen. Ta med klær etter værforhold.

Les mer http://www.akershusteater.no/event/oscarsborg-i-kamp/

 

 

 

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.