Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Åge Aleksandersen og Sambandet

17. august 2018
Kl. 19.00-20.00
Sted: Bastionen, Bergenhus festning
Pris: 550,- / 500,- kr.

Helt siden Åge Aleksandersen ga ut ”Mot i brystet, mord i blikket, Bomben und Granaten” i 1976 har han og Sambandet vært et av norsk rocks største flaggskip. Det mest oppsiktsvekkende med det er at selv om det har gått over 40 år siden de spilte sine første konserter, så skrider de fortsatt til verket med en gjeng unggutters entusiasme.

Det betaler seg åpenbart. Etterspørselen etter Åge & co har knapt vært større noen gang. Årlig fyller bandet landets største konserthus både en og to ganger. Som om ikke det var nok, i fjor fylte han et av Englands aller mest prestisjetunge konsertlokaler, Royal Albert Hall.

Forklaring er trolig ganske enkel. Åge og Sambandet har alltid fulgt hjertet og spilt klassisk rock som rører folk, uavhengig av trender og salgslister. Han synger med hjertet utenpå skjorten om ting folk kan kjenne seg igjen. Den slags skaper langvarige forhold.

Og for en klassikersamling Åge Aleksandersen og Sambandet har på samvittigheten. Den blir nok luftet friskt når gjengen ruller ut maskineriet sitt på Bastionen-scenen i august på det som blir bandets største produksjon i Bergen noen gang.

Beliggenhet:

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.