Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Battle of Bergen

Cecilia Brækhus møter Erica Farias på Koengen fredag 9. juni 2017. Cecilia Brækhus er boksesportens First Lady og en av verdens største idrettsutøvere.

9. juni 2017
Kl. 18.00-21.00
Sted: Koengen, Bergenhus festning

Aldri før har hun tapt en proffkamp. Nå setter Cecilia Brækhus alle sine VM-titler på spill i hjembyen Bergen – hvor hun fredag 9. juni bokser for første gang. Sandviken-jenten Cecilia Brækhus (30-0) er ubestridt verdensmester i boksing med VM-titlene WBC, WBO, IBF og WBA. 

Neste utfordrer er argentinske Erica Farias (24-1), som aldri før har møtt Brækhus til kamp. Fredag 9. juni 2017 skal de to fighterne møtes i Brækhus sin vektklasse, weltervekt. I boksekretser er et møte mellom Brækhus og Farias, som er rangert høyest i sine respektive klasser, å regne som en drømmekamp.

Det er boksesportens to desidert største kvinnelige profiler som møtes på Koengen 9. juni, på det tredje proffstevnet som arrangeres i Norge etter at forbudet ble hevet.

Folkefest

Fredag 9. juni blir en helaftens folkefest med en rekke spennende amatør- og proffkamper før hovedkampen mellom Farias og Brækhus introduseres av legendariske Michael Buffer, som har tjent en formue på den patenterte matchintroen "let's get rrrready to rumble...". Det kommer til å ljome i festningsmurene når en nådeløs Brækhus skal bevise at hun bokser aller best i Bergen.

Billetter

Forsalg for medlemmer av Bergen Live sitt nyhetsbrev og BTFordel starter onsdag 1. mars kl. 09.00. Det ordinære billettsalget starter lørdag 4. mars kl. 10.00 via ticketmaster.no.

Billetter til begivenheten er tilgjengelig i fire kategorier:

  • Ringside (sitteplasser rundt bokseringen, kr 3.490)
  • Ringside Premium (ringside, nærmest bokseringen, kr 3.990)
  • Tribuner (sitteplasser bak ringside, kr 2.490)
  • Golden Circle (ståplasser bak ringside, kr 990)
  • Ordinære ståplasser (bak Golden Circle, kr 490)

Billettavgift kommer i tillegg.

Portene åpner kl 18.00.

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.