Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Bruno Mars

Bruno Mars - 24K Magic World Tour - spiller eksklusiv Norgeskonsert på Koengen på Bergenhus festning, 3. juli!

3-4. juli 2018
Kl. 21.30-01.00
Sted: Bergenhus festning – Koengen
Pris: 755/1250 + billettavgift

Bruno Mars

24K Magic World Tour

Special Guest: Big Sean

 

Bergen Calling på Bergenhus Festning – Koengen
Tirsdag 3. juli 2018
Presentert av Live Nation & Bergen Live

Tider for kvelden:
19.30 Portene åpner
21.30 Big Sean
22.45 DJ Rashida
23.15 Bruno Mars  

 

Ryktene er sanne: En av verdens største popstjerner og vinner av hele seks (!) priser på årets Grammy Awards, herunder Record of The Year, Song of the Year og Album of The Year, spiller konsert i Bergen på Koengen tirsdag 3. Juli. Konserten blir den eneste Bruno Mars spiller i Norge i 2018, på en av turnéens mest intime og vakre stoppesteder.

 

3. juli skal vår tids største showmann fylle den bergenske sommernatten med gigantiske hits som 24K Magic, That’s What I Like, Locked Out of Heaven, Grenade, Uptown Funk og Treasure – for å nevne den beskjedne toppen av hitfjellet. Mars’ berømte dansere og eminente musikere, anført av hovedpersonen selv, skal med sin utømmelige energi og spektakulære sceniske effekter jobbe frem en kollektiv bakoversveis blant publikum som kommer til å vare gjennom sommerferien. Koengen er utvilsomt stedet å være denne kvelden om du ønsker en vitamininnsprøytning av stor popmusikk i spektakulært liveformat.

 

Med mer enn 200 konserter på kalenderen er Bruno Mars’ 24K Magic World Tour den amerikanske superstjernens største og råeste turné noensinne. Det kan de 23.000 menneskene som opplevde showet i Telenor Arena i 2017 skrive under på.

 

Når Bruno Mars er tilbake på de europeiske veiene denne sommeren er det for å spille konserter bl.a. i Hyde Park, på Stade de France i Paris samt på Roskildefestivalen og Rock Werchter i Belgia. Koengen på Bergenhus Festning er med andre ord i godt lag.

 

Stjernerapperen Big Sean blir med til Bergen som Special Guest

 

Den amerikanske rapperen Big Sean er med hits som Bounce Back og Moves blant de 100 mest populære artistene på Spotify i skrivende stund. Han er utgitt på Kanye West sitt plateselskap GOOD Music og har jobbet med artister som Lil Wayne, Nas og Miguel. Gjennombruddet kom med topp 10-singelen ”Dance (A$$)” feat. Niki Minaj i 2013. Siden den gang har han vært blant pophimmelens mest populære og anerkjente rappere. Sist gang han spilte i Norge var som support for Rihanna og special guest The Weeknd i Telenor Arena i 2016.

 

Billettinfo

Offentliggjøring/sperrefrist: Torsdag 1. mars kl. 10.00

Ordinær salgsstart: Tirsdag 6. mars kl. 09.00 via bergenlive.no/ticketmaster.no

NB! Det er ikke forsalg på denne konserten.

Det kan svare seg å sitte klar foran kjøpsknappen når billettene legges for salg tirsdag 6. mars kl. 09.00. Det vil ikke være mulig å kjøpe billett på forsalg før ordinær salgsstart. Det er to billettkategorier på denne konserten: Hovedområdet (750 kr + billettavgift) og Golden Circle (1250 + billettavgift).

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.