Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Konsert med Lothepus

Lothepus er kjent fra TV-serien Fjorden Cowboys og som årets vinner av Farmen Kjendis. Lørdag 3. juni 2017 spiller han opp til allsang, dans og kjempefest på Bergenhus festning.

3. juni 2017
Kl. 20.00-21.30
Sted: Holmen, Bergenhus festning

Skytebas, songwriter, sexsymbol og rikskjendis. Men ved siden av håndtering av dynamitt, store maskiner og et liv på kanten er Lothepus først og fremst Vestlandets mest eksplosive spillemann og entertainer.

Lothepus reiser land og strand rundt med sitt band av festglade spillemenn og trekker fulle hus i selv de mest fraflytningstruede bygdelag. På fremste rad står tenåringsjenter, lastebilsjåfører, allsangløver i alle aldre og godlynte folk fra bygd og by som elsker en god fest. Som Petter Pilgård og Leif Einar Lothe fant hverandre på farmen, finner BI-studenter og sauebonder sammen i den feststemte musikken til Lothepus.

Lothepus har gitt ut to album: Sallaren (2014) og Cowboyhjarta (2014), som er perfekt oppvarming til konserten på Bergenhus festning. Sistnevnte inneholder blant annet kjempehitten Women of Norwegian Fjords.

Support: Reidar & De

Billetter

Billetter kjøpes på ticketmaster.no.

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.