Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Marcus & Martinus tilbake til Koengen!

Lørdag 11. august 2018 kommer Marcus & Martinus tilbake til Koengen, Bergenhus festning! Konserten er en del Moments Tour - en turné som allerede har solgt ut Nordens største konsertarenaer!

11. august 2018
Sted: Koengen, Bergenhus festning

Bergen Live, Live Nation og TimeOut presenterer:

Marcus & Martinus
Bergenhus Festning, Koengen
Lørdag 11. august 2018

Offentliggjøres: 5. desember kl 10.00
Forsalg: 6. des. kl 10.00 – 8. des. kl 09.00
Ordinært salg: 8. desember kl 09.00

Etter årets utsolgte braksuksess kommer Norges store popstjerner tilbake til Koengen i Bergen for å fylle byens storstue med sine gigantiske hits, et nytt og større show og tusenvis av elleville fans!

- Det er alltid fantastisk å få komme til Bergen og vi hadde en stor opplevelse på Koengen i år. Til sommeren skal vi toppe dette med en enda bedre konsert med nye låter og helt nytt show, sier Marcus Gunnarsen.

- Det kommer til å bli helt rått. Og stemningen i Bergen er alltid helt magisk, vi elsker fansen vår i Bergen, sier Martinus Gunnarsen.

Om Marcus & Martinus
Den største norske popsensasjonen i moderne tid er to ungdommer fra Trofors. Det siste året har tvillingbrødrene Marcus & Martinus solgt ut større og større konsertarenaer: de har vunnet Spellemannsprisen og lansert nye hits. Nå legger de ut på en ny turné. Allerede har deres Moments Tour solgt ut Oslo Spektrum, to kvelder i Globen i Stockholm, Royal Arena i København, Hartwall Arena i Helsinki og Saab Arena i Linköping. Globen og Spektrum solgte ut på kun to minutter. Dette betyr at Marcus & Martinus skal spille for et sekssifret antall mennesker i Skandinavia på første etappe av Moments Tour. I tillegg skal de spille konsert i tolv andre europeiske storbyer!

I november slapp Marcus & Martinus sitt tredje album Moments, som handler om de øyeblikkene som utgjør livene til tvillingene akkurat nå: møtene med fansen, om å vokse opp og utvikle seg som artist og menneske. Og så handler det om å spille for tusenvis av fans på store arenaer. Nettopp det gleder Gunnarsen-brødrene seg til å gjøre i 2018 - nok en gang skal de legge et fullsatt Koengen for sine føtter.   

Bergen, er dere klare?!

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.