Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Tweed Run - sykkelløp

For første gang arrangeres Tweed Run i Norge, og det i Fredrikstad. Sykkelløpet går av stabelen 2. september 2017, og det er alt annet enn fart og plasseringer som står i fokus.

2. september 2017
Sted: Tøihusplassen / Kommandanthagen

Løpet har sitt utspring i London, og er et arrangement for hele familien. I statuttene står det at både te-pauser og piknik skal legges inn i programmet, og i Fredrikstad blir det lagt inn en egen vri.

Løypa er på omtrent en mil, men det blir pauser og et rolig tempo hele veien. Det blir fellesstart med en tekopp i Gamlebyen før start. Etter en times sykling er det te-pause før man sykler videre til et piknik-stopp. Her kan man sette seg ned med medbrakte matpakker, eller man kan kjøpe mat fra samarbeidspartnere i Kirkens Bymisjon. Målgang er tilbake i Gamlebyen der premie deles ut, blant annet for morsomste sykkel og beste påkledning.

Om man sykler på elsykkel, klassisk sykkel eller et gammelt vrak har altså ikke noe å si, så lenge man gjør det med stil.

Penger til Kirkens Bymisjon

Sammen med de tweedkledde arrangørene står Kirkens Bymisjon, Fredrikstad kommune gjennom Byjubileumskomiteen og noen av byens sykkel- og matentusiaster. Dette er et arrangement som skal gi tilbake til samfunnet.

Sykkelløpet har start, målgang og piknik i Kommandanthagen.

Les mer om arrangementet i Fredrikstad Blad.

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.