Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Lys i mørket

Kulturell fakkelvandring langs stiene på Karljohansvern.

21. september 2017
Kl. 18.30-21.30
Sted: Kanalbrua, Karljohansvern

På årets høstjevndøgn, fredag 22. september, skal vi minne hverandre om at mørketiden er en tid for å tenke litt ekstra på hverandre i vakre Vestfold.

Høst og vinter i Norge er en tid hvor ekstra mange sliter med tanker som ensomhet, depresjon, angst med mer. Vi mener at det finnes mange lys i mørketiden og at vårt rike kultur- og organisasjonsliv kan bidra til å få folk bort fra negative tanker. Bli med på denne stemningsfulle vandringen og få med deg kulturelle glimt fra teater, kor, band, eventyrstund, visesang, gallerier, museer, korps med mer. 

I år, som i fjor, skal Ordfører Are Karlsen skal også si noen ord før vi erklærer årets Lys i mørket for åpnet kl 1900. 

Igjen er det Falk Håndball, Horten, som koordinerer, fasiliterer og inviterer!
I tradisjonens tro ønsker vi altså velkommen til vakre Karljohansvern som nok en gang blir lyssatt med fakkelbokser langs hele vandringen denne kvelden. 

I år, som i fjor, og året før der :-) garanterer vi en uforglemmelig kveld som varmer langt inn i hjerterota! 

Velkommen skal du være!

Billettpriser er: voksne kr 200,- kort/kontant på dagen (eventuelt forhåndskjøp til redusert pris pga lettere administrasjon kr 150,- via Vipps til nr. 18287. Dette kan gjøres samme dag også!)

kr 100,- for honnør/barn (tom 16 år). 

Familie: 400,- 
(Familie defineres som de som har samme bostedsadresse). 

Billettsalg og billettregistrering ved visning av Vipps kvitteringen, ved inngang på alle tre KJV bruer på kvelden fra kl 17.30

Siste mulighet til inngang på området med billett er kl 21.30. Arrangementet slutter/rigges ned/fakler slukkes fra kl 23.00

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.