Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Jul på Karljohansvern

Velkommen til et stemningsfullt kulturarrangement i forsvarshistoriske omgivelser på Karljohansvern. Den 4 - 5. desember får du oppleve et tradisjonsrikt julemarked, med markedsboder, utstillinger, konserter, mat og drikke. 

Et tradisjonsrikt julemarked for alle

Jul på Karljohansvern har gjennom mange år vært forbudet med et stemningsfullt julemarked, slik blir det også i år. Førjulshelgen 4.-5. desember skal Karljohansvern bugne over av kreativitet og mangfold.

Vi ønsker å tilby alt man kan forvente av et julemarked – og litt til! I våre stemningsfulle uteområder vil du finne salgsboder med unike håndverksprodukter og smakfull mat og drikke. I tillegg blir det kunstutstillinger, konserter og aktiviteter for hele familien – og det meste er gratis. Museer, gallerier, butikker og verksteder åpner dørene og tilbyr aktiviteter i lune rom.

Åpningstider:

Lørdag kl.11.00-17.00
Søndag kl.11.00-16.00

Gratis inngang for alle.

Les mer om arrangementet på Facebook

Ønsker du å være utstiller på markedet?

Selger du noe snadder, kreative gaver, håndverk eller noe du mener passer perfekt på et julemarked, så kan du søke om plass via linken her: https://app.easyquest.com/q/QZTbB

Søknadsfrist er 1.november og svar om man har fått plass får du innen 10. november. Ved spørsmål: julemarkedkjv@gmail.com

Arrangør for julemarkedet er Foreningen Jul på Karljohansvern

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.