Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Servering og overnatting

På vakre Oscarsborg festning kan du både spise og sove godt. Festningen har  to trivelig serveringssteder som tilbyr en variert meny. Hotellet har nyoppussede rom for overnatting, eller du kan overnatte i egen båt i gjestehavna.

SERVERING

Havnekroa Oscarsborg
Serverer småretter, fiskesuppe, pizza, øl/vin, is.
Åpent på forhåndsbestilling fram til 1.april.
Havnekroa tilbyr lokaler for både kurs & konferanse og selskaper, med konferanselokale for opptil 100 personer og selskapslokale for opptil 100 gjester. Ute på terrassen kan det dekkes til hele 150 gjester. Fra november er det vinterstengt.

Kontakt
Tel: +47 40 20 11 12
E-post: post@havnekroa.no

Restauranter Oscarsborg Hotel & Resort
Restaurant Forpleiningen
har en fantastisk utsikt over fjorden og Håøya. Og gode solforhold hele dagen og kvelden. Flere dager i uken har vi lunsjbuffet, ellers serveres 2-retters lunsj. Her serveres småretter og ala-carte.

Vi holder åpent alle dager for forhåndsbestilling. Her kan man hele året bestille alt fra lunsj til store festmiddager. Vi kan servere opp mot 200 mennesker samtidig. Frokost alle dager 8 – 10:30.

Hovedfortet
I Hovedfortet kan man nyte en flott middag i gamle historiske omgivelser. Vi har åpent hele året for bestilling. Totalt i Hovedfortet kan vi bespise opp til 200 personer i ulike rom. Festsalen kan man være opp til 130 personer. I Hovedfortet har vi også vår hovedbar som er åpnet også for andre enn hotellets gjester hvis man for eksempel er her i egen båt. Ved store grupper kan man leie hele restauranten for lukket arrangement.

Kontakt
Tlf +4764 90 40 00
Epost: mail@oscarsborghotel.no
www.oscarsborghotel.no

OVERNATTING

Oscarsborg Hotell & Resort   tilbyr overnatting på hotellrom med sjøutsikt.

Elevforlegningen har 50 maritime og nyrenoverte to- og tresengsrom. Her kan du bo med Oslofjordens vakreste utsikt. Med sjøluft og blått hav utenfor vinduet vil du garantert få en god natts søvn.

Befalsforlegningen har 35 dobbeltrom med bad/WC. Alle rom har TV. Forlegningen tjente tidligere som offisersbolig på Oscarsborg festning.

Kontakt
Tlf +4764 90 40 00
Epost: booking@oscarsborghotel.no
www.oscarsborghotel.no

Oscarsborg Gjestehavn

Gjestehavnen på Oscarsborg er åpen hele året og har plass til ca 100 båter.

www.oscarsborggjestehavn.no

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.