Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Glenn Eugen Johansen - Arenaleder

– Jeg liker å ta initiativ og si tydelig ifra om hva jeg mener. I Forsvarsbygg føler jeg at det blir verdsatt og at konstruktive forslag blir tatt på alvor.

Det sier Glenn Eugen Johansen, som er arenaleder for Linderud og Lutvann leir. 

Frihet under ansvar

– Jeg opplever Forsvarsbygg som et sted med takhøyde, der det er lov å utfordre det bestående. Hvis du kan vise at dine innspill har noe for seg, og at du er villig til å bidra til forbedringer, har du alle muligheter til å utvikle deg her. Kall det gjerne frihet under ansvar.

Som eksempel nevner Glenn Eugen at han har vært engasjert i to prosjekter som har jobbet med Driftsoptimalisering og den utviklingen Forsvarsbygg har innenfor utviklingen av Driftsplanen, og forankringen av detaljene i denne.

– Dette er et område jeg interesserer meg for og ønsker å utvikle meg på. Hvis du vil videre her i Forsvarsbygg, og har verdi å tilføre, så kommer du videre. Jeg liker også den fleksible innstillingen, for eksempel til arbeidstidsordninger. Det er kvaliteten på arbeidet du leverer teller.

Høyt faglig nivå

Glenn Eugen Johansen setter også pris på det høye faglige nivået i Forsvarsbygg, og trekker fram det tverrfaglige miljøet i avdelingen og i andre forretningsområder, samt bruken av ny teknologi som et eksempel.

– Jeg mener vi på mange felt er bransjeledende i bruk av tekniske hjelpemidler og det er en kultur her for å teste ut nye løsninger for å jobbe smartere. For eksempel synes jeg det skal bli spennende å prøve ut hvordan vi kan bruke lesebrett ute “i felten” i kvalitetssikringsarbeidet. Forsvarsbygg er landets største eiendomsforvalter, og ønsker å være en leder i bransjen. Å være en del av dette lærer man mye av.

Tett oppfølging

Som alle ansatte i Forsvarsbygg blir Glenn Eugen fulgt opp i sin utvikling, og har jevnlige møter med sin nærmeste leder for å diskutere oppnådde resultater og videre utvikling.

– Jeg har gitt meg selv et 5-årsperspektiv på denne jobben og drøfter åpent med sjefen min om hvor veien videre skal gå. Jeg føler virkelig at jeg blir sett i min utvikling her i Forsvarsbygg. Det er noe alle fortjener men ikke noe man kan ta for gitt.

Glenn Eugen Johansen vil også sammen sin sjef se på muligheten for videreutdanning.

Fant du det du lette etter?