Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Om å jobbe i Forsvarsbygg

I Forsvarsbygg er vi opptatt av at våre medarbeidere skal ta ut sitt fulle potensial. Hvis du har viljen og evnen har vi midlene til å føre deg videre i din karriere. Vi utvikler fremtidens ledere og fagpersoner.

Alle nyansatte i Forsvarsbygg går gjennom et todagers introduksjonsprogram som gir et innblikk i vår mangfoldige virksomhet.

Vil du ha mer utdannelse?

Vi sponser ingeniørstudier, mastergrader, doktorgrader og forskningsprosjekter og annen relevant utdanning. Forsvarsbygg har en egen prosjektlederskole. Den kan tas i flere nettbaserte moduler og gir deg sertifisering og 30 studiepoeng. Dessuten kjører vi kontinuerlig interne kurs i forhold til aktuelle standarder og lover vi må forholde oss til.

Vil du bli en leder?
Vi har ambisjoner om å være ledende innen offentlig eiendomsforvaltning i Norden. Da må vi utvikle våre egne ledertalenter. Vi gjennomfører egne mentorprogrammer for kvinner som ønsker ledende stillinger, og vi har gjennomført talentprogrammet "Forretningsutvikling og ledelse" i samarbeid med Handelshøyskolen BI. I Forsvarsbygg har vi et våkent øye for talentene.

Vil du reise?
Hos oss er skrivebordsjobber sjelden stillesittende. Vi samarbeider med fagmiljøer i mange andre land. Vi lar deg gjerne reise ut for å amarbeide med de som har kompetansen du trenger til dine prosjekter. I Norge er vi representert over hele landet, og du kan komme ut i felten og bli kjent med lokale forhold.

 

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.