Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Jobb etter endt studium

Kompetanse er Forsvarsbyggs viktigste virkemiddel for å sikre fremtidens eiendomsløsninger. Vi bygger forsvarsevne. Vi mener den beste arbeidsplassen er den som gir deg faglig utvikling. I Forsvarsbygg får du sjansen til å vokse både som medarbeider og leder. Dette er viktig for å plassere oss der vi ønsker å være, som ledende i vår bransje.

Hvilke verdier er viktig for oss?
Forsvarsbygg er opptatt av helhetlig mangfold. Vi skal være nytenkende, vise kollegaer og kunder gjensidig tillit og respekt, og være fokusert på Forsvarets behov. Er dette viktig for deg også, kan Forsvarsbygg være det rette stedet for deg.

Universum-rangering
Stadig flere yrkesaktive med høyere utdannelse og ingeniørstudenter ønsker å jobbe i Forsvarsbygg. Det viser Universum-rangering for 2018 over de mest attraktive fremtidige arbeidsgiverne i Norge.

Les mer om Forsvarsbyggs universum-plassering her.

Karriereveier
I Forsvarsbygg legger vi til rette for to karriereveier. Du kan fordype deg i faget ditt, eller innenfor ledelse. Din nærmeste leder veileder deg i din utvikling og karriere. Vi jobber systematisk med å identifisere talenter.

Som nyutdannet oppfordrer vi deg til å aktivt følge med på Forsvarsbyggs ledige stillinger. Vi ser frem til å motta din søknad.

Fant du det du lette etter?