Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Hjerkinn – Fra skytefelt til nasjonalpark

Norgeshistoriens største naturrestaurering av tidligere Hjerkinn skytefelt er ferdigstilt på Dovrefjell. Velkommen til webinar der vi deler erfaringer gjennom 15 års arbeider med å tilbakeføre det 165 kvadratkilometer store skytefeltet til naturen.

24. november 2020
Pris: Gratis

Det 165 kvadratkilometer store skytefeltet er nå blitt verneområde i et av Nord-Europas mest unike naturområder. Dette er et unikt miljøprosjekt i både norsk og internasjonal målestokk. Vi står på trappene til FNs tiår for restaurering (fra 2021–2030), og startskuddet går allerede nå med å dele erfaringer fra Norges største naturrestaureringsprosjekt. Samarbeidet mellom prosjektledere, forskere og gravemaskinførere, i dette langvarige prosjektet, har gitt oss mulighet til å bygge kunnskap over tid, og til å kontinuerlig forbedre metodene. Systematisk dokumentasjon av erfaringer og resultater gjør Hjerkinn-PRO-prosjektet relevant også for andre prosjekter innenfor og utenfor forsvarssektoren.

Vi deler 15 års erfaringer fra Hjerkinn.
– Hva tar vi med oss som «best practice»?

Webinaret er gratis og åpent for alle, og passer godt for deg som jobber med restaureringsprosjekter eller store prosjekter i offentlig sektor. Her finner du lenke til webinaret og program. 

Bli med i Skype-møte  

Program

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.