Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Drøm deg bort

Den 1. september lanserte Skifte Eiendom ”Se hva som kommer”. Her kan man få en smakebit på hvilke eiendommer som kan komme for salg i 2007 - og senere i 2006.

Dynamisk nettkatalog
I "Se hva som kommer" ønsker vi å vise noe av mangfoldet i porteføljen til Skifte Eiendom. Her finner du store og små eiendommer, ved kyst og i innland som er spredt over hele landet. Eiendommer vil bli tatt ut etter hvert som de formelt blir "til salgs" - og nye eiendommer legges til med jevne mellomrom.

Kommer kanskje for salg
Mange av eiendommene som vises i "Se hva som kommer" kan komme for salg etter hvert, men det er ikke sikkert de kommer for salg. Dette avhenger av om stat, kommune eller fylkeskommunen ønsker å kjøpe eiendommen ved å benytte seg av forkjøpsrett. Dersom disse ikke benytter seg av forkjøpsretten, selges eiendommen til høystbydende i det åpne markedet.

Interessert?
Synes du noen av eiendommene virker spennende? Da kan du sette deg på prospektlista til den enkelte eiendom. Når, og hvis, eiendommen kommer for salg i markedet, vil du motta prospekt på den. Du kan også følge med på hvor eiendommen er i prosessen mot et eventuelt salg, ved å sjekke hva som er oppført i statusfeltet på den enkelte eiendom.

Du kan også benytte linken helt nederst i menyen til ventre.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.