Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Åpen dag på Jørstadmoen

Forsvarsbygg viste stor bredde under felles flagg da Forsvaret viste seg frem for publikum på Lillehammar lørdag. Både Skifte Eiendom, Forsvarsbygg Utleie og Forsvarsbygg Utvikling deltok og bidro til å sette organisasjonen på kartet.

Som en viktig aktør i forsvarssektoren er det viktig at Forsvarsbygg er synlig og aktivt med på denne type arrangement. Utstillerne fra Forsvarsbygg kunne derfor friste publikum med diverse profileringsutstyr og informasjonsmateriell fra sine respektive områder, og mange nysgjerrige tok turen bortom for å slå av en liten prat eller stille spørsmål. Og særlig for de små var sukkertøyesker med Forsvarsbyggs logo påtrykt svært ettertraktet.

Det var Forsvaret på Jørstadmoen og da i særdeleshet Forsvarets kompetansesenter for kommando og kontrollinformasjonssystemer (FK KKIS) som åpnet dørene for publikum denne dagen. I tillegg til en rekke utstillinger av utstyr, ble det holdt en rekke foredrag om avdelingens virke i inn- og utland, om Jørstadmoens historie og vegen videre for sambandssoldatene.

Deltagerne var enige om at det var positivt at så mange forretningsområder kan samles i fellesskap for å fronte Forsvarsbyggs omfangsrike virksomhet, både ovenfor Forsvaret, mediene og det brede publikum ellers.

Image "11456_1.jpg" without description

Fra venstre: Egil Berg, Arne Ellingsen, Åge Mohaugen fra Forsvarsbygg Utleie, Trond Enemo fra Forsvarsbygg Utvikling, Mari Owen og Eva Tromsnes fra Skifte Eiendom. I tillegg deltok Knut Stende fra Forsvarsbygg Utleie


Tekst: Trond Enemo
Foto:  Forsvarsbygg

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.