Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Sigbjørn Johnsen på Rena

Fredag 19. september besøkte Fylkesmannen i Hedmark, Sigbjørn Johnsen, og hans ledergruppe Forsvarsbygg Utvikling Øst på Rena.

Fylkesmannen ble presentert for hva som er bygd i Østerdalen, og da med et spesielt fokus på Regionfelt Østlandet og Rena leir. I den forbindelse ble det dessuten gitt statusorienteringer om henholdsvis gjennomførte og pågående byggeprosjekter, plan/miljø og grunnervervsprosessen.

Image "11461_1.jpg" without description

– Fylkesmannen er en viktig samarbeidspartner for oss i Forsvarsbygg da mange av våre prosjekter har grensesnitt opp mot embetets ansvarsområder. Vi er derfor glade for at Johnsen og hans nærmeste ledere takket ja til vår invitasjon og satte av en hel dag for å få en oversikt over våre prosjekter, uttaler prosjektsjef Jens Levi Moldstad. Moldstad deltok selv under hele besøket og benyttet anledningen til å takke Fylkesmannen for godt og konstruktivt samarbeid.

Eksempler på prosjekter som ble gitt spesiell oppmerksomhet knyttet til den videre utvikling av Rena leir og Terningmoen var; utviklingen av nytt boligkonsept i Rena sentrum basert på heltre, status i bygging av biobrenselanlegget som oppføres av Solør Bioenergi rett på utsiden av Rena leir og Terningmoen med flerbruksanlegget Terningen Arena.

Befaring
Hovedvekten av programmet var spesielt øremerket befaringer i Rena leir og inne i Regionfelt Østlandet. Blant annet ble det et besøk på et skyteledertårn på Tørråsen i ”hjertet” av regionfeltet; Angrepsfelt Sør, demonstrasjon av et mobilt målarrangement og besøk på skytefeltadministrasjonen for feltet.


Tekst og foto: Trond Enemo

Image "11461_2.jpg" without description

Fra venstre: Fylkesmann Sigbjørn Johnsen, Assisterende Fylkesmann Tormod Karlstrøm, Kommunikasjonsrådgiver Erik Haugen, Prosjektleder Bygg/anlegg- øvingsområder Dag Tore Wien (Forsvarsbygg) og Prosjektsjef Jens Levi Moldstad (Forsvarsbygg)

 

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.