Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Hinnstein AS med Evenes-kontrakt

Rådgivningsfirma Hinnstein AS i Harstad skal bistå oss  i prosjekteringen med fornyelse av fem bygg på Evenes flystasjon.

Det var fire firma som leverte inn tilbud på konkurransen med frist den 15. august. Kontrakten som er underskrevet har en verdi på vel fem millioner kroner inkl mva. Detaljprosjekteringen gjelder  fornyelsesprosjektet av fem eksisterende bygg inne på flystasjoen. To befalsforlegninger, en mannskapsforlegning, et administrasjonsbygg og kjøkken-/messebygget. Totalt utgjør det vel 9600 m2.

- Det er positivt at lokale leverandører leverer gode anbud og vinner konkurranser. Det viser at de er konkurransedyktige og at det lokalt er stor interesse for det som nå skjer på Evenes, sier vår prosjektsjef for utbygging på Evenes, Kenneth Elias Tollefsen.

- Vi har lenge fulgte med på det som skal skje på Evenes, og vi var også tilstede på leverandørmøtet Forsvarsbygg hadde tidligere i sommer. Vi er stolt over å ha fått i havn denne kontrakten med Forsvarsbygg, sier Sveinung Ims, daglig leder i Hinnstein. De samarbeider med A3 Arkitektkontor i Harstad.

Vår prosjektleder er Lena Storjord Tovås, og hun sier at konkurransegrunnlaget til fornyelsesprosjektet skal være klar til å legges ut offentlig på Doffin rundt årsskiftet. Det planlegges etter det kontraktsinngåelse og oppstart med entreprenører i begynnelsen av 2019.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.