Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Nye byggeprosjekt klar for anbud på Porsangmoen

Viktige bygg for Forsvarets ligger ute til offentlig anskaffelse i Finnmark. I forbindelse med oppbyggingen av Finnmark landforsvar skal det bygges en mannskapsforlegning og kvarter for befalet.

Disse bo fasilitetene er viktige for trivselen til forsvarets personell, både for soldatene og de ansatte.

En stor mannskapsforlegning

Prosjektet omfatter prosjektering og bygging av en ny kaserne i tre etasjer med kapasitet på 198 vernepliktige fordelt på seksmannsrom. Det skal være bad i tilknytning til hvert rom. I tillegg skal det være egne rom for befal og daghavende soldat. Daghavende soldat og befal har egne rom. I hver etasje er det felles oppholdsrom, pusserom, rengjøringsrom og tørkerom.

Små leiligheter

I tillegg til forlegningen på Porsangmoen skal det prosjekteres og bygges tre nye kvarter med mindre leiligheter for befalet. Alle kvarterene skal være like og inneholde 24 mindre leiligheter, til sammen 72 leiligheter, med sovealkove, kjøkken og bad. I tillegg fellesrom i forbindelse med renholdet.

  • Vi er fornøyd med at disse prosjektene nå er klar for markedet, og ligger ute som en offentlig anskaffelse, forteller Arild Øvergaard, prosjektleder i Forsvarsbygg.

Tilbudsfrist er satt til 24. mai 2021.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.