Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Kristiansten festning er åpen, men alt av publikumstilbud er stengt

Vi tar ansvar for å begrense spredningen av koronaviruset. Uteområdene på festningen er åpen for fri ferdsel, men alle publikumstilbud som museer og omvisninger og arrangementer er stengt. I tillegg har vi stengt toalettene.

Forsvarsbygg er en offentlig virksomhet og har et særskilt samfunnsansvar for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset.

For Kristiansten festningen betyr det at alle publikumstilbud som museer og omvisninger er stengt. Alle arrangementer er avlyst inntil videre. Toalettene er stengt.

Uteområdene på festningen er åpne for fri ferdsel, men vi ber om at publikum holder avstand til hverandre og retter seg etter de bestemmelser som offentlige myndigheter til enhver tid fastsetter. Slike bestemmelser finner du på www.helsedirektoratet.no, www.helsenorge.no og www.fhi.no.


På vegne av Forsvarsbygg og festningen vil jeg uttrykke medfølelse og bekymring overfor dem som rammes. Liv og helse er viktigst og vi ber alle bidra til den nasjonale dugnaden for å hindre smitte.

Ta godt vare på hverandre – sammen – på avstand.


Vennlig hilsen festningsforvalter

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.