Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Nytt forsyningsbygg på Værnes

Et nytt forsyningsbygg for Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO) på Værnes ble i dag overlevert fra entreprenøren til Forsvarsbygg. Cyberforsvaret, Forsvarsbygg og Heimevernet skal også inn i bygget.

Fra venstre Forsvarsbyggs prosjektleder, Trond Eriksen sammen med Odd Einar Landsem, prosjektleder hos Betonmast Trøndelag.

Det nye bygget rommer lagerarealer (for FLO) og ca. 200 kontorplasser for FLO, Forsvarsbygg og Cyberforsvaret med tilhørende møterom og spiserom. Nytt depot er dessuten etablert i det nye forsyningsbygget.

Forsyningsbygget er på omlag 13.000 m2. Entreprenør har vært Betonmast Trøndelag AS, og oppstart av byggingen fant sted sommeren 2020.

- Det har vært en svært effektiv byggefase, med en tett dialog mellom oss og entreprenøren for å klare å holde den nødvendige fremdriften. I dag står vi med et kvalitetsbygg med veldig god plassutnyttelse og effektivt arealbruk. I prosessen har vi lagt vekt på å oppnå praktiske løsninger, som vi funnet i tett dialog med brukerne, sier Trond Eriksen, prosjektleder for Forsvarsbygg.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.