Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Sikringskonferansen 2020: Sikring i byggeprosjekter

Forsvarsbygg ved Nasjonalt kompetansesenter for sikring av bygg (NKSB) inviterer til konferanse om beskyttelse og sikring av bygg. Konferansen holdes i år kun én dag og årets tema er sikring i byggeprosjekter.

4. november 2020
Sted: Oslo Kongressenter

Caser og erfaringer fra konkrete prosjekter

Med en endags konferanse i år satser vi på et kompakt og inspirerende program. En gjentakende tilbakemelding fra tidligere konferanser er ønsket om å få innblikk i flere konkrete prosjekter. På årets konferanse presenterer vi caser og erfaringer fra sikring i byggeprosjekter. Vi trekker fram nye, spennende problemstillinger, ny teknologi, utfordringer og erfaringer fra sentrale aktører i bransjen. Vi håper med dette å bidra til stor kompetanseoverføring i fagmiljøet.

Covid-19 påvirker årets konferanse

På grunn av smittevernstiltak for Covid-19, har vi i år lagt opp til en endags konferanse. Vi åpner for et mindre antall deltakere i Oslo Kongressenter, men vi legger også til rette for at deltakere kan streame konferansen. Antallet deltakerplasser er foreløpig begrenset til 180. Vi kommer til å ha en noe senere påmelding i år enn tidligere år, for å ha mulighet til å justere planene.

Påmelding til konferansen blir tilgjengelig til høsten når vi kommer med mer informasjon.


Vi oppdaterer programmet fortløpende etter hvert som det blir klart. Følg med på denne siden. 

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.