Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Kurs

Som nasjonalt kompetansesenter tilbyr vi med jevne mellomrom fysiske kurs i blant annet Sikringshåndboka, våpenvirkninger, fortifikasjon og lignende.

Digitalt kurs i Sikringshåndboka

Kurs i Sikringshåndboka har også blitt gjort om til et digitalt kurs som du nå kan gjennomføre på egen hånd via vår kursportal. Kurset gir deltakeren en innføring i sikring av bygg, eiendom og anlegg ved å gjennomgå alle kapitlene i Sikringshåndboka.

Image "LUR51.PNG" without description

Kurset gir en innføring i Sikringshåndboka fra perm til perm og tar for seg samtlige kapitler i boken. Det retter seg mot alle som planlegger, utvikler og iverksetter sikringstiltak. Det er ingen krav til forkunnskaper. Kurset gjennomføres ved å se alle filmene, totalt 10 timer. Filmene er opptak av et kurs som ble avholdt september 2020.

Image "LUR61.png" without description

For å bestille tilgang til det digitale kurset sender du epost til sikringshandboka@forsvarsbygg.no med følgende informasjon:

  • Navn på kursdeltaker
  • Epost til kursdeltaker
  • Fakturaadresse
  • Fakturareferanse (f.eks. innkjøpsordre, serviceordre, kontstreng, o.l.)
  • Arbeidsgiver

Du får deretter tilsendt en lenke til kurset og faktura for påmeldingen i to separate eposter. Merk at vi trenger noen timer/dager på å håndtere påmeldingen din. Tilgang til kurset varer i fire uker. Kursavgiften er 2000 kr. Ved 5 eller flere bestillinger får ma kvantumsrabatt på 25%.

 

Eventuelle spørsmål om kurs i Sikringshåndboka kan rettes til sikringshandboka@forsvarsbygg.no.

 

Fysiske kurs

Fysiske kurs annonseres på siden Kurs og konferanse

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.