Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Enderekkehus med praktisk planløsning. 3 soverom, frodig hage. Oppussingsobjekt.

Bankveien 14D

Prisantydning:

2 100 000,-

Låneverdi: 0,-

Verditakst: 2 100 000,-

Totalpris: 2 100 000,-


Postnummer/poststed

1580 Rygge

Eiendomsbetegnelse

Gnr. 102 bnr. 38 snr. 4 orgnr. 920751466 i Moss kommune

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Prisantydning

2 100 000

Felleskostnader

Felleskostnader pr.mnd kr. 1 000,-
Felleskostnader inkluderer:

Forretningsfører

Sameiet har ikke ekstern forretningsfører. Styreleder har ansvar for regnskapet. Alle sameiere er representert i styret. Vedtekter og husordensregler kan f.eks inneholde bestemmelser om vedlikehold av fellesareal, dugnader og dyrehold.

Verditakst

Utført av : Norsk Boligtakst AS
Markedsverdi : 2 100 000,-

Ligningsverdi

Ligningsverdien er utregnet med Skatteetatens kalkulator..

Kommunale avgifter

Kr. 7 734 pr. år
Kommunale avgifter inkluderer eiendomsskatt, renovasjon, feiing og årsgebyr vann og kloakk. Vannmåler er felles for bygget og faktureres til Sameiet Bankveien 14. Avgiften er avhengig av eget forbruk. Eiendomsskatt utgjør kr. 2742,-.

Parkering

Parkering på fellestomten foran bygningen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på badet(ikke funksjonstestet) og vedovn i stue(ikke funksjonstestet.) Panelovner på soverom. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 125 kvm, Bruttoareal: 137 kvm

1.Etasje:42
2.Etasje:42
Kjeller:41

Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealmåling, senest revidert 2015. Av rettledningen fremgår det at også areal (unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Dette kan være beboelsesrom som ligger i kjeller, loftsrom, innglassede terrasser og garasjeplasser som f.eks ifølge seksjonering tilhører boenheten. Dette avviker fra veilederen til NS3940 fra 2012 og kan bety at areal inngår i oppgitt areal selv om eierrettigheten ikke er dokumentert. Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Antall soverom

3

Eierform

Eierseksjon

Eiendomstype

Rekkehus

Byggeår

1954

Etasje

. etasje.

Tomt

Tomt eierform: Eiet tomt
Tomteareal: 213 kvm.
Beskaffenhet:Flat tomt med plen på stuesiden. Asfaltert felles tomt foran eiendommen.

Kort om eiendommen

Velkommen til Bankveien 14 A!
Dette er et enderekkehus med en populær og veletablert beliggenhet på Halmstad i Rygge. Boligen holder en enkel standard og er å anse som et oppussingsobjekt. Boligen har en praktisk planløsning med stue og kjøkken i første etasje og tre soverom samlet i andre etasje. I kjelleren er det pr.idag vaskekjeller og boder. Liker du å pusse opp og ønsker å forme din egen bolig, kan dette være boligen for deg.

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral beliggenhet nær sentrumsområdet på Halmstad i tidligere Rygge, nå Moss kommune. Nabolaget består i hovedsak av flermannsboliger, rekkehus og eneboliger og er veletablert.

Halmstad har egen barneskole, mens elever på ungdomstrinnet hører til på kommunens nye, flotte ungdomsskole på Bredsand. Hit går det skolebuss.
Idrettsanlegg med fotballbaner, aktivitetspark, idrettshall og svømmehall ligger også i umiddelbar nærhet.
Matbutikk, bakeri, apotek og andre servicetilbud finnes også innen kort gangavstand, så her har man alt man trenger i det daglige!
Rygges unike herregårdslandskap innbyr ellers til utallige turmuligheter til lands og til vanns!
Blomsterstien og Kyststien er begge merket, og kan følges i mangfoldige kilometer. Kyststien følger kysten fra grensen til Råde, ut rundt Larkollen og inn til Moss. Her er også et eget nett av stier som kalles Blomsterstien. Dette er turstier som går lengre inn i kulturlandskapet, og som er merket med blomsterskilt, noe som er spesielt for Rygge. Blomsterstien og Kyststien utgjør tilsammen over 60 km i flott natur.
Om sommeren er det ikke langt til nærmeste strand, Rygge kan by på vakre strender for ethvert behov både i Oslofjorden og i Vansjø!
Rygge stasjon ligger i kort gangavstand(500m) og byr på hyppige avganger til Oslo og Halden med en reisetid på under timen. Langs Ryggeveien er det holdeplasser for ekspressbusser både nordover til Oslo og Gardermoen, så vel som sydover mot Halden/Sverige. Halmstad ligger bare ca. 10 minutters kjøring fra Moss sentrum med alle sine fasiliteter. For den som foretrekker å kjøre bil er det enkel adkomst til E6 og ca 50 minutter til Oslo.
Til Sykehuset Østfold på Kalnes tar det ca 15 min. med bil.

Adkomst

Fra E6: Ta avkjøring 12 mot Rygge, Larkollen. Hold til høyre og følg Flyplassveien. Kjør deretter rett fram over Ryggeveien og inn Bankveien. Følg veien ca 150 m og eiendommen ligger på høyre hånd.

Innhold

Innhold
P-rom: 83 kvm/ S-rom: 41 kvm/ BTA: 136 kvm/ BRA: 124 kvm.

1. et.: Gang, kjøkken og romslig stue med utgang til sydvestvendt terrasse og hage.
2. et.: Trappegang, 3 soverom, bad og kott.
Kjeller: Tre boder og vaskekjeller.

Standard

Boligen holder en enkel standard, dels fra byggeår, og har behov for oppgraderinger. Det må påregnes kostnader og arbeider for å bringe boligen opp til dagens standard og krav. Se forøvrig tilstandsrapporten for nærmere beskrivelser.
Kjøkkeninnredningen har enkel standard med glatte fronter og laminat benkeplate. Fliser mellom overskap og benkeplate. Slitasje og hakk i dører. Det er opplegg for oppvaskmaskin.
Badet holder en enkel standard.
Her er det dusjkabinett, gulvklosett og servant med skapinnredning. Varmekabler i gulvet(ikke funksjonstestet). Det er naturlig avtrekk ogh vindu i rommet. Det er noe hull i vegger etter oppheng som bør tettes med silikon..
De tre soverommene er samlet i andre etasje og har god størrelse. Alle har garderobeskap.
På gulvet er det vinylbelegg i gang, kjøkken, stue og soverom. På badet er det fliser. Kjellerrom med støpt dekke.
På veggene er det malt miljøstrie, noe malt panel og malt mur/betong i kjeller. Badet har fliser.
Himlinger med takessplater, malt panel og malte flater.
Noe sprekker i mur. Varmtvannsbereder fra 2006..
De fleste overflater bør oppgraderes.

Sameiet

Sameiebrøk1/4:

Utdrag fra boligsalgsrapport med verditakst

I bransjenorm for markedsføring av bolig samt i rundskriv fra forbrukerombudet, plikter megler å informere om vesentlig informasjon i markedsføringen, deriblant der det i tilstandsrapport fra takstmann fremkommer tilstandsgrad 2 eller dårligere.
I bransjenorm for markedsføring av bolig samt i rundskriv fra forbrukerombudet, plikter megler å informere om vesentlig informasjon i markedsføringen, deriblant der det i tilstandsrapport fra takstmann fremkommer tilstandsgrad 2 eller dårligere.
Rekkehus med god planløsning over 3 plan. Stedvis noe oppsprukket trevirke og råte nedre del av kledning mot vannbrett over stuevindu. Det må påregnes overflateoppussing for å bringe boligen opp til dagens standard og krav.
Mer enn halvparten av levetid oppbrukt på våtrom. Kjøkkenet har bruksslitasje og har fått TG1. De fleste overflater i boligen har fått TG 2 og bør oppgraderes.Vinduer og verandadør er fra antatt 1992 og har fått TG2. Trapp til kjeller er bratt og har ikke tilfredstillende sikring, TG3.
Tilstanden må overvåkes vedrørende drenering, se rapport for detaljer. Stedvis sprekker i grunnmur, men bygget har antatt satt seg. Dette er kun en oppsummering og det understrekes at hele rapporten må leses for å få oversikt over boligens tilstand.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest.

Regulering

Eiendommen ligger i følge opplysninger fra Moss kommune i uregulert område som omfattes av bestemmelser i kommunedelplanen KP 2011-2022 vedtatt 16.06.2011 planlagt til boligformål.

Tinglyste bestemmelser

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Forsvarsbygg oppdragsnummer

311-20-0021

Meglers oppdragsnummer

5230200058

Vedlegg

Tilstandsrapport
Diverse kommunale opplysninger
Seksjonering
Vedtekter for sameiet Bankveien 14

Salgsoppgave opprettet

26.06.2020

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann, avløp.

Visning

Felles visninger blir annonsert på finn.no og forsvarsbygg.no. Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning utover dette.

Utleie

For utleie av boligen eller deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. planog bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Avtalebetingelser

Fullt oppgjør samt omkostninger forfaller ved overtagelse.

Megler med kontaktinfo/ansvarlig

Eiendomsmegler MNEF Tone Hals
EiendomsMegler1 Østfold Akershus
E-post: tone.h@eiendomsmegler1oa.no
Mobil: 95229776

Prosjektleder Forsvarsbygg

Forsvarsbygg (megler)
Tone Hals
t.hals@em1moss.com
95 22 97 76

Diverse opplysninger

Det gjøres oppmerksom på at selger ikke vil foreta videre utvask av boligen. Boligen overleveres som ved besiktigelse, men uten inventar. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunne
supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Forsikring

Selger er selvassurandør. Kjøper anbefales å tegne fullverdiforsikring fra og med overtakelsesdagen. Blir imidlertid eiendommen ødelagt eller vesentlig skadet som følge av hendelse som selger ikke har ansvaret for før risikoovergang, faller avtalen bort.

Forbehold/annet

Eiendommen selges med forbehold om oppdragsgivers godkjennelse. Overtakelse kan skje når slik godkjennelse er gitt og kjøper har oppfylt sine forpliktelser etter avtalen.

Budgivning

Dersom De etter visningen ønsker å kjøpe eiendommen, må De snarest inngi skriftlig tilbud på eiendommen til megler, gjerne på budskjema eller brev. Budet må gi opplysninger om sannsynlig finansiering, og er bindende for budgiver. Kjøper oppfordres til å ta ovennevnte i betraktning ved budgivningen.

Tilbakemelding

Ta kontakt med prosjektleder Forsvarsbygg dersom du har spørsmål i etterkant av salget.

Salgs- og betalingsvilkår

Kjøper er gjort oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen, og at han dermed har liten kunnskap om eiendommens kvaliteter og eventuelle mangler. Kjøper må av denne grunn besiktige eiendommen nøye., og overtar denne i den stand den var ved besiktigelsen. Når det gjelder rydde- og rengjøring, vil kjøper måtte overta boligen slik den fremsto ved besiktigelse.
Kjøperen har besiktiget eiendommen. Eiendommen overtas i den stand den befinner seg i ved underskrift av avtalen ("som den er").
Avhl §3-9 fravikes imidlertid slik at kjøper ikke kan gjøre gjeldende at det foreligger skjulte mangler ved eiendommen, verken som følge av at selger ikke har oppfylt sin opplysningsplikt (avhl §§ 3-7 og 3-8), at eiendommen er i dårligere stand enn det kjøper har lagt til grunn (avhl ! 3-9, siste punktum).
Kjøper kan heller ikke påberope at det foreligger mangler i henhold til avhl §§ 4-17 og 4-18.
Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

Det tas forbehold om det foreligger feil i henhold til offentligrettslige krav, jfr avhl § 3-2, annet ledd.
Ved salg til kjøpere som ikke er forbruker iht avhendingsloven §1-2 3.ledd gjelder følgende:
Avhl §3-9 fravikes slik at kjøper ikke kan gjøre gjeldende at det foreligger skjulte mangler ved eiendommen, verken som følge av at selger ikke har oppfylt sin opplysningsplikt (avhl §§ 3-7 og 3-8), at eiendommen er i dårligere stand enn det kjøper har lagt til grunn (avhl ! 3-9, siste punktum). Kjøper kan heller ikke påberope at det foreligger mangler i henhold til avhl §§ 4-17 og 4-18. Avhl § 19 fravikes også, slik at den endelige reklamasjonsfristen settes til to år etter overtakelse.

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Ingen gjenboere, Barnevennlig, Sentralt, Offentlig vann/kloakk

FINN-kode: 183141603
Gårdsnummer: 102
Bruksnummer: 38
Seksjonsnummer: 4
Adresse: Bankveien 14D
Postnummer: 1580
Poststed: Rygge
Bruksareal (m2): 125
Bruttoareal (m2): 83
Byggår: 1954
Antall soverom: 3
Antall rom: 4
Eierform: Eier (Selveier)
Tomtestørrelse (m2): 213
Fasiliteter: Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Ingen gjenboere, Barnevennlig, Sentralt, Offentlig vann/kloakk

Beliggenhet

Visning

Husk påmelding til visning, kontakt megler!

Kontakt

Tone Hals

Telefon: +47 952 29 776

E-post: t.hals@em1moss.com

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.