Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Sjelden sjanse! 5-roms oppussingsobjekt i 4. etasje. Vestvendt balkong. Parkeringsplass i garasje. Attraktivt område.

Blystadringen 10 A

Prisantydning:

2 840 000,-

Låneverdi: 0,-

Verditakst: 2 840 000,-

Totalpris: 3 048 574,-


Postnummer/poststed

2014 Blystadlia

Eiendomsbetegnelse

Gnr.103 Bnr.297 Andelsnr.148 Orgnr.945639288 i Rælingen kommune

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Prisantydning

2 840 000

Felleskostnader

Felleskostnader pr.mnd kr. 4 792,-
Felleskostnader inkluderer: garasjeplass, kabel-TV, forretningsførsel, kommunale avgifter, vaktmestertjenester og forsikring av bygningsmassen.

Fellesgjeld

Borettslagets fellesgjeld:

Lånenummer: 114212202, Husbanken
Type: Annuitetslån
Restsaldo: Saldo per 05.08.2019: kr 29 499 067
Andel saldo: 111 730
Rest løpetid: Siste termin 01.01.2031
Terminer pr år: 2 terminer
Rentebetingelser: Rentesats per 05.08.2019: 2.58% pa. Fastrente i 10 år fra 01.11.2012

Lånenummer: 90497158582, Handelsbanken Eiendomskreditt
Type: Annuitetslån
Restsaldo: Saldo per 05.08.2019: kr 25 569 011
Andel saldo: 96 845
Rest løpetid: Siste termin 30.06.2037 (første termin var: 30.09.2017, første avdrag var: 30.09.2018)
Terminer pr år: 4 terminer
Rentebetingelser: Rentesats per 05.08.2019: 2.35% pa.

Sikringsordning fellesgjeld

Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.

Forretningsfører

USBL Oslo
Det forutsettes at interessenter setter seg nøye inn i forretningsførers informasjon om borettslaget/sameiet før bud inngis. Vedtekter og husordensregler kan f.eks inneholde bestemmelser om vedlikehold av fellesareal, dugnader og dyrehold.

Verditakst

Utført av : Hans Petter Lindstad
Takstdato : 26.09.2019
Markedsverdi : 2 840 000,-

Ligningsverdi

Kr 945 477 for 2018. Ligningsverdien er beregnet på Skatteetatens beregningskalkulator på nett.

Parkering

Garasjeplass i kjeller medfølger. Det er direkte tilgang fra leilighetsoppgangen via kjelleren til garasjeanlegget. Borettslaget har 50 ekstra plasser til utleie. Pris kr 200 pr mnd. og belastes beboer på fellesutgifter. Det inngås kontrakt med en (1) måneds oppsigelse. Søknad om leie av plass gjøres skriftlig til styret.

Borettslaget har også 4 stk. ladeplasser til el.bil/hybrid bil. Det å benytte disse koster 300 kr. mnd. Begrensing på ladetid pr. gang: 12 timer for el.bil. 6 timer for hybrid bil. Dette er kun for beboere.

Se hjemmeside http://blystadringen.no/parkeringsbestemmelser/

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med elektriske varmekilder, takvarme i bad, panelovner for øvrig.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 97 kvm, Bruttoareal: 106 kvm

4. etasje: entré/gang, bad, wc, vaskerom, stue, kjøkken, 4 soverom.

Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealmåling, senest revidert 2015. Av rettledningen fremgår det at også areal (unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Dette kan være beboelsesrom som ligger i kjeller, loftsrom, innglassede terrasser og garasjeplasser som f.eks ifølge seksjonering tilhører boenheten. Dette avviker fra veilederen til NS3940 fra 2012 og kan bety at areal inngår i oppgitt areal selv omeierrettigheten ikke er dokumentert. Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Antall soverom

4

Eierform

Borettslag

Eiendomstype

Leilighet

Byggeår

1977

Etasje

4. etasje.

Tomt

Tomt eierform: Eiet tomt
Tomteareal: 48 841 kvm.
Beskaffenhet: Opparbeidede fellesarealer med store grøntområder,
plen, beplantning, lekeområder og gangstier. I tillegg asfalterte
adkomstveier og gjesteparkering.

Kort om eiendommen

Beliggende i etablert boligområde i Blystadlia i Rælingen kommune. Boligområdet består for det meste av 4. etasjers terrasseblokker. Barnevennlig område med større leke- og rekreasjonsarealer. Nærheten til idrettshall, skiløyper og Østmarka. Korte avstander til barnehage, barneskole, nærbutikk og offentlig kommunikasjon. Opparbeidede fellesarealer med store grøntområder, plen, beplantning, lekeområder og gangstier. I tillegg asfalterte adkomstveier og gjesteparkering.

Beliggenhet

Leiligheten har en god beliggenhet i Blystadlia med landlige omgivelser og marka i umiddelbar nærhet. Området er rolig og svært barnevennlig. Det er nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon i tillegg til et rikt tilbud av fasiliteter og servicetilbud. Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til Mårbakken barnehage, Elgen barnehage og Blystadlia skole.

Dagligvarene kan man handle inn på Kiwi Blystadlia som kun ligger en liten spasertur unna. Rett nedenfor Blystadlia ligger Sandbekken ungdsomsskole, fotballbane, svømmehall og flerbrukshall. Videre er det kort vei til fotballbane, lekeplass, skøytebane og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Er du glad i å oppholde deg utendørs er det godt å vite at det er kort vei til flotte tur- og friluftsområder i Østmarka med svært gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter med skiterreng, bade- og fiskevann og lysløype. Aamodtdammen er et populært sted varme sommerdager. Losby Gods og golfbane ligger kun en liten kjøretur unna. Nærmeste bussholdeplass er Blystadlia og ligger kun få hundre meter fra boligen. Her går det busser mot Lillestrøm og Oslo hvert 15 minutt hele dagen, samt Express busser i rushtiden både morgen og ettermiddag. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bla. nærbutikken Kiwi eller via Coop Extra Kurland og Coop Extra Løvenstad. Fra boligen er det kort vei til Strømmen Storsenter som i dag fremstår som landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Metro senter, Lørenskog Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via god offentlig kommunikasjon og bil.

Tidsavstander med bil:
- ca. 5 minutter til Strømmen Storsenter
- ca. 8 minutter til Lillestrøm
- ca. 20 minutter til Oslo
- ca. 35 minutter til Oslo Lufthavn
- ca. 7 minutter i til Ahus

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med EiendomsMegler 1 visningsskilt ved fellesvisninger.

Innhold

Entré/gang, bad, wc, vaskerom, stue med utgang til balkong, kjøkken og 4 soverom.

I tillegg disponeres garasjeplass og bod i tilknytning til balkongen.

Standard

Boligen holder en enkel standard og har behov for oppussing. Det må påregnes kostnader og arbeider for å bringe boligen opp til dagens standard og krav.

Det ble observert skjevheter i gulver, vegger og himlinger. Bad, wc og vaskerom fremstår vesentlig fra byggeår. Kjøkkeninnredning av eldre type, trolig fra byggeår. Kostnader til oppgraderinger av kjøkken, wc, vaskerom og bad samt overflater og tekniske installasjoner må påregnes.

Kjøkkeninnredning, TG2: Kjøkkeninnredning med glatte hvite fronter. Laminat benkeplater med buet kant. Dobbel oppvaskkum i stål med ett-greps blandebatteri. Opplegg til oppvaskmaskin. Ventilator med kullfilter over komfyrplass. Fuktsvell i fronter. Kjøkken med innredning er antatt originalt fra byggeår, og følgelig slitt, men vurderes å være i funksjonell stand. Ingen unormale fuktverdier ble påvist i utsatte soner.

Baderom, TG2:
Bad med vinylbelegg med oppbrett på gulv, klemt ned i sluk. Vegger med våtromspanel (plater) av eldre type, trolig fra byggeår. Innredet med dusjkabinett, servant i baderomsmøbel med 2 overskap, sidehøyskap, speil og belysning. Mekanisk avtrekk, tilluftspalte under dør. Bad har grunnkonstruksjon fra byggeår. Innredning er skiftet, dog ukjent år.
Skruehull og noe dårlige plateskjøter i veggplater. Ikke observert tegn til skjult svikt på befaringsdagen. Anbefalt brukstid er passert. Badet må på sikt påregnes renovert.

Vaskerom, TG2: Vaskerom med malt strie på plater på vegger, vinylbelegg på gulv med oppbrett mot vegger, ikke
forhøyet terskel med oppbrett under dør til kjøkken. Innredet med skyllekum i stål og opplegg til vaskemaskin, samt elektrisk tørkeskap. Gulvsluk i plast. Mekanisk avtrekk i himling.

WC, TG2: Wc-rom med vinylbelegg på gulv, vegger med malt strie. Innredet med klosett og liten servant med ett-greps blandebatteri. Mekanisk ventilasjon, tilluftspalte under dørblad.

- Generell bruks-, og aldringsslitasje på overflater fra byggeår.
- Eldre vinylbelegg på gulv, antatt fra byggeår i de fleste rom.
- Skruehull etter oppheng og stedvise merker og sår.
- Merker og sår i innerdører.
- Observert skjevheter/retningsavvik i vegger. Målt avvik på over 20 mm. på kontrollerte steder.
- Nyere vinduer med isolerglass og hvite karmer.
- Hoveddør er nyere tredør isolert, B30 / db35.
- Røropplegg for vann og avløp er vesentlig fra byggeår (1977).
- Vannrør i kobber.
- Avløpsrør i plast/pvc.
- Varmtvannsbereder (benkebereder) av eldre type i kjøkkenbenk.
- Tilknyttet kabel-tv/bredbånd/fiber.
- Dør-calling anlegg.

Eiendom

Utleielokale: Storstua er Blystadringen Borettslag sitt utleielokale. Lokalet er egnet til barnedåp, barnebursdager, konfirmasjoner eller andre private arrangementer. Se hjemmeside http://blystadringen.no/utleie-av-storstua/. Romslige fellesarealer med plener, blomsterbed, sykkelparkering, parkeringsplasser etc.

På eiendommen er det tinglyst erklæringer/ avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkludert reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter.

1977/103827-2/8 07.07.1977 Rettigheter iflg skjøte. Bestemmelse om generende virksomhet. Med flere bestemmelser Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

2016/896907-1/200 03.10.2016 Erklæring/avtale Rettighetshaver: Hafslund Nett AS. ORG.NR: 980 489 698 Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon (prefabrikkert kiosk) (stedsevarig rett). Bestemmelse om transport og ferdsel. Bestemmelse om byggeforbud og beplantning.

Disse erklæringene/avtalene følger eiendommen ved salg og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Eier har ikke gjennomført radonmåling. Kjøper overtar ansvaret / risikoen av for høye Radonverdier fra overtakelsen og evt. utbedringen som måtte være nødvendig.

Utdrag fra boligsalgsrapport med verditakst

I bransjenorm for markedsføring av bolig samt i rundskriv fra forbrukerombudet, plikter megler å informere om vesentlig informasjon i markedsføringen, deriblant der det i tilstandsrapport fra takstmann fremkommer tilstandsgrad 2 eller dårligere.

Leiligheten er vurdert ut i fra forelagte opplysninger og etter besiktigelse av eiendommen. Leiligheten holder enkel innvendig
standard og fremstår vesentlig som fra byggeåret med noe etterslep av vedlikehold på overflater, innredninger og tekniske
installasjoner (rør og el). Det ble observert skjevheter i gulver, vegger og himlinger. Bad, wc og vaskerom fremstår vesentlig fra byggeår. Oppgraderinger er påregnelig. Kjøkkeninnredning av eldre type, trolig fra byggeår. Utskifting er på sikt påregnelig. Kostnader til oppgraderinger av kjøkken, wc, vaskerom og bad samt overflater og tekniske installasjoner må påregnes.

Terrasseblokk på 4 etasjer og kjeller med bærende konstruksjon i betong. Skillende dekker i armert
betong. Fasader forblendet med pusset og malt mur. Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/
membran.

Takstmann har gitt alle overflater TG2, grunnet alder og slitasje. Behov for oppussing av alle rom.

Elkraft, TG2: 230 V anlegg med skrusikringer fra byggeår i sikringsskap. Dels åpent, dels skjult el-opplegg.

Regulering

Boligen er regulert til boligformål og området rundt er regulert til bolig, næring og allmennyttige formål.

Forsvarsbygg oppdragsnummer

311-19-0069

Meglers oppdragsnummer

3371180289

Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt megler om dette.

Vedlegg

Tilstandsrapport med verdi, datert 26.09.19.
Opplysninger fra forretningsfører, datert 05.08.19.
Vedtekter og husordensregler.
Energimerke.
Opplysninger fra kommunen.

Salgsoppgave opprettet

11.10.19

Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Visning

Felles visninger blir annonsert på finn.no og forsvarsbygg.no. Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning utover dette.

Utleie

For utleie av boligen eller deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. planog bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Forkjøpsrett

Via Bori, kontakt megler for mer informasjon.

Avtalebetingelser

Fullt oppgjør samt omkostninger forfaller ved overtagelse.

Megler med kontaktinfo/ansvarlig

Kristin Noraker Likvern
Eiendomsmegler
Mobil: 90992441
Mail: KNL@eiendomsmegler1.no

Prosjektleder Forsvarsbygg

Forsvarsbygg - Knut Øyvind Østhagen

Diverse opplysninger

Selger anbefaler ny eier å skifte lås på inngangsdør, da leiligheten har vært utleiebolig og nøkler kan være på avveie.

Kjøper har ikke anledning til å besiktige boligen etter budaksept og før overtakelse. Oppmåling ol. må gjøres på visning eller etter overtakelse.

Det gjøres oppmerksom på at selger ikke vil foreta videre utvask av boligen. Boligen overleveres som ved besiktigelse, men uten inventar. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Forsikring

Selger er selvassurandør. Kjøper anbefales å tegne fullverdiforsikring fra og med overtakelsesdagen. Blir imidlertid eiendommen ødelagt eller vesentlig skadet som følge av hendelse som selger ikke har ansvaret for før risikoovergang, faller avtalen bort.

Forbehold/annet

Eiendommen selges med forbehold om oppdragsgivers godkjennelse. Overtakelse kan skje når slik godkjennelse er gitt og kjøper har oppfylt sine forpliktelser etter avtalen.

Budgivning

Dersom De etter visningen ønsker å kjøpe eiendommen, må De snarest inngi skriftlig tilbud på eiendommen til megler, gjerne på budskjema eller brev. Budet må gi opplysninger om sannsynlig finansiering, og er bindende for budgiver. Kjøper oppfordres til å ta ovennevnte i betraktning ved budgivningen.

Tilbakemelding

Ta kontakt med prosjektleder Forsvarsbygg dersom du har spørsmål i etterkant av salget.

Salgs- og betalingsvilkår

Kjøper er gjort oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen, og at han dermed har liten kunnskap om eiendommens kvaliteter og eventuelle mangler. Kjøper må av denne grunn besiktige eiendommen nøye., og overtar denne i den stand den var ved besiktigelsen. Når det gjelder rydde- og rengjøring, vil kjøper måtte overta boligen slik den fremsto ved besiktigelse.
Kjøperen har besiktiget eiendommen. Eiendommen overtas i den stand den befinner seg i ved underskrift av avtalen ("som den er").
Avhl §3-9 fravikes imidlertid slik at kjøper ikke kan gjøre gjeldende at det foreligger skjulte mangler ved eiendommen, verken som følge av at selger ikke har oppfylt sin opplysningsplikt (avhl §§ 3-7 og 3-8), at eiendommen er i dårligere stand enn det kjøper har lagt til grunn (avhl ! 3-9, siste punktum).
Kjøper kan heller ikke påberope at det foreligger mangler i henhold til avhl §§ 4-17 og 4-18.
Avhl § 19 fravikes også, slik at den endelige reklamasjonsfristen settes til to år etter overtakelse. Det tas også forbehold om det foreligger feil i henhold til offentligrettslige krav, jfr avhl § 3-2, annet ledd.

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Garasje/P-plass, Turterreng, Vaktmester-/vektertjeneste, Lademulighet

FINN-kode: 160179390
Gårdsnummer: 103
Bruksnummer: 297
Adresse: Blystadringen 10 A
Postnummer: 2014
Poststed: Blystadlia
Bruksareal (m2): 97
Bruttoareal (m2): 97
Byggår: 1977
Antall soverom: 4
Antall rom: 5
Eierform: Andel
Tomtestørrelse (m2): 48841
Fasiliteter: Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Garasje/P-plass, Turterreng, Vaktmester-/vektertjeneste, Lademulighet

Beliggenhet

Kontakt

Kristin Noraker Likvern

Telefon: +47 909 92 441

E-post: knl@eiendomsmegler1.no

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.