Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Kolsås: Familievennlig rekkehus over 2 plan med 3 uteplasser og carport. Oppussingsbehov. Nær T-bane!

Haugergrenda 22

Prisantydning:

4 900 000,-

Låneverdi: 4 170 000,-

Verditakst: 4 900 000,-

Totalpris: 5 157 613,-


Postnummer/poststed

1352 Kolsås

Eiendomsbetegnelse

Gnr.89 Bnr.471 Orgnr.983069940 i Bærum kommune

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Prisantydning

4 900 000

Felleskostnader

Totale fellesutgifter pr mnd kr 3 805-
Grunnkostnad kr 1 966,-
Avdrag lån kr 753,-
Renter og omkostninger kr 798,-
Renovasjon og pipefeiing kr 288,-

Huseierforeningen betaler alle kostnader til opparbeidelse, drift og vedlikehold av garasjeanleggene, fellesområdene med veier, lekeplasser, biloppstillingsplasser, grøntarealer og beplantninger, samt felles forsikringer og felles kommunale avgifter og utgifter til kabel-TV.

Til dekning av fellesutgifter betaler hver boligenhet tilknyttet huseierforeningen et kostnadsbidrag. Felleskostnaden er i utgangspunktet lik for alle medlemmer. Unntatt er kostnaden for vedlikehold av takene hvor takarealet er fordelingsnøkkelen, samt renovasjon hvor hver husstand dekker sine utgifter. De som har ildsted må selv dekke feieravgiften.

Fellesgjeld

Lånenummer:22238186831
Sparebanken Øst Serielån
Antall terminer: 12 terminer per år.
Rentesats per 13.02.18: 3,05% pa
Antall terminer til innfrielse: 235
Saldo per 13.02.18: 10 787 963
Andel av saldo: 257 614
Første termin/avdrag: 01.10.17 ( siste termin 01.09.2037 )

Forretningsfører

ABBL
Det forutsettes at interessenter setter seg nøye inn i forretningsførers informasjon om borettslaget/sameiet før bud inngis. Vedtekter og husordensregler kan f.eks inneholde bestemmelser om vedlikehold av fellesareal, dugnader og dyrehold.

Verditakst

Utført av : Per Strømsheim
Takstdato : 09.02.1918
Markedsverdi : 4 900 000,-

Ligningsverdi

Forsvarsbyggs eiendommer har ikke ligningsverdi.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter faktureres direkte til huseierforeningen.

Parkering

Parkeringsplass i carport til 1 bil medfølger boligen. Huseierlaget har i tillegg egen gjesteparkering.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektriske panelovner. Varmekabler på badene, entre og ytre del kjøkken. Peis med innsats i stue.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 115 kvm, Bruksareal: 118 kvm, Bruttoareal: 130 kvm

1.Etasje: P-rom: 66 kvm, BRA: 66 kvm, BTA: 73 kvm
2.Etasje: P-rom: 49 kvm, BRA: 52 kvm, BTA: 57 kvm, S-rom: 3

Arealene er oppgitt av takstmannenpå grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling, senest revidert 2015. Av rettledningen fremgår det at også areal (unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også o P-Rom.Dette kan være beboelsesrom somligger i kjeller , loftsrom, innglassede terrasser og garasjeplasser som f.eks i følge seksjonering tilhører boenheten. Dette avviker fra veilederen til NS3940 fra 2012 og kan bety at areal inngår i oppgitt areal selv om eierrettigheten ikke er dokumenter. Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges , selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Antall soverom

3

Eierform

Eierseksjon

Eiendomstype

Rekkehus.

Byggeår

1977

Etasje

Rekkehus over 2 plan.

Tomt

Tomt eierform: Eiet tomt
Tomteareal: 133,9 kvm.
Beskaffenhet: Pent opparbeidede fellesarealer med lekeplasser, sittegrupper, plen og beplantning.

Kort om eiendommen

Eiendomsmegler Cecilie Muri har gleden av å ønske deg velkommen til Haugergrenda 22. Et familievennlig rekkehus over 2 plan med 3 uteplasser og 1 carportplass i felles parkeringsrekke. Boligen har en arealeffektiv planløsning med oppholdsrommene i hovedetasjen og 3 soverom og 2 bad i andre etasje. Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig område. Oppussing må påberegnes.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et godt etablert og meget barnevennlig boligområde på Kolsås. Haugergrenda er en rolig gate uten gjennomgangstrafikk. Det er kort vei til flere barnehager og skoler, sokner til Bryn/Levre barneskole og Hauger ungdomsskole. Det er umiddelbar nærhet til t-bane, buss og Kolsåssenteret med vinmonopol, bank, frisører, div. forretninger, apotek og stor Meny butikk. For ytterligere servicetilbud tar det ca. 10 min til Sandvika Storsenter med et stort utvalg. Sandvika er også et knutepunkt for offentlig kommunikasjon.

Nærområdet har et rikt fritidstilbud med idrettsanlegg, svømmehall, fotballbane, tennisbane og lysløyper med mer. Videre er det kort vei til marka, Kolsåstoppen og Dæliområdet med flotte turmuligheter sommer som vinter.

Adkomst

Fra Brynsveien ta inn Glitterudveien, høyre inn i Rødskiferveien og så høyre inn i Solegladveien. Følg gaten inn og du kommer til Haugergranda på venstre hånd. Det vil bli skiltet med EiendomsMegler 1 skilt til visningen.

Innhold

Innholdsrikt rekkehus over 2 plan:
1.etasje: Entré, kjøkken, trapperom, stue og wc.
2.etasje: Trappegang, bad/wc/vaskerom, dusjbad/wc, 3 soverom og bod.

Standard

1. etasje:
Entré:
Romslig entré med plass til oppbevaring av yttertøy og sko.

Stue:
Stor og hyggelig stue med peis. God plass til sofa og øvrig møblement. Stuen har utgang til nordvestvendt terrasse og utvendig bod.

Kjøkken:
Hyggelig kjøkken med spiseplass og delvis åpen løsning til stue. Kjøkkeninnredning fra 1999 har profilerte eik speil fronter og vitrineskap. Laminat benkeplater med eik kantlister nedfelt rustfritt beslag. Fliser over benker. Opplegg oppvaskmaskin. Ventilator i hette. Bereder i benk. 120 l fra 1998. Brannslange.

Toalett:
Praktisk toalettrom i hovedetasjen som inneholder wc og servant.

2. etasje:
Soverom.
3 romslige soverom med skyvedørsgarderober. 1 soverom har innvendig bod og utgang til nordvestvendt balkong.

Bad 1:
Flislagt baderom med varme i gulvet. Badet inneholder dusj i hjørne med glassdører, veggmontert wc med skjult sisterne og servantskap med heldekkende servant. Speil og lysarmatur med stikkontakt. Opplegg for vaskemaskin.

Bad 2:
Flislagt bad med varmekabler i gulvet. Badet inneholder dusjkabinett, wc og servant med underskap. Speil, overskap og lysarmatur med stikkontakt.

Eiendom

1983/4154-2/100 Pantsettelseserklæring
17.02.1983
BELØP: NOK 5.000
Panthaver:Huseierforeningen
Lnr: 999528
PANTSETTELSESERKLÆRING
PLIKTIG MEDLEMSKAP I HUSEIERFORENING M.V.
ANF. PRIORITET ETTER OBLIGASJON TIL HUSBANKEN SOM TIL ENHVER TID HVILER PÅ EIENDOMMEN PRIORITET ETTER: 90 % AV LÅNETAKSTEN, TIL ENHVER TID UTEN OPPTRINNSRETT

Denne matrikkel er utskilt fra KNR: 0219, GNR: 89, BNR: 316. Denne matrikkel eies av Haugerudgrenda Huseierforening og inneholder bl.a. fellesarealer, gangveier, lekeplasser og carporter.

På eiendommen er det tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkludert reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene følger eiendommen ved salg og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Utdrag fra boligsalgsrapport med verditakst

Yttervegger: TG2. Originalt panel. Beiset utvendig i 2017. Gjenstår vegg og rekkverk ved veranda 2 etasje. Noe råte i bod dør mot sydøst.
Vinduer: TG2. Trevinduer og balkongdør med isolerglass i 1 etasje fra 1998. Vinduer 2 etasje fra 1977, samt ett vindu soverom sydøst fra 2006. Balkongdør 2 etasje fra 1990. Noe slitasje.
Ytterdører og porter: TG2. Eldre entredør med glassfelt. Noe slitasje.
Trapper og ramper: TG2. Malt tretrapp mellom etasjene. Original trapp med noe slitasje.
Balkonger, terrasser ol.: TG2. Noe slitasje. Terrasser fra 1999. Tekking på veranda 2 etasje er ikke forskriftsmessig utført.
Papp ikke ført opp under panel. Kabler ført gjennom papptekking.
Piper, plassbygde ildsteder m.v.: TG2. Original pipe, beslått over tak. En del sprekker i kappe på peis.
Kjøkkeninnredning: TG2. Kjøkken fra 1999. En del slitasje/utidsmessighet.
Overflater på innvendige gulv. TG2. Noe bruks slitasje parkett. Originale fliser på ett bad. Fliser entre fra 1999.
Overflater på innvendige vegger: TG2. Noe slitasje og ujevne skjøter tapet. Løs tapet på toalett. Det ble registret noe svertesopp på innside yttervegger i bod 2 etasje. Dårlig isolasjon yttervegg, samt dårlig lufting.
Overflater på innvendig himling: TG2. Noe slitasje.
Utstyr for sanitærinstallasjoner: TG3. Bad 2 har konstruksjoner fra byggeåret. Der er det dusjkabinett. Det anbefales ikke å bruke dette badet uten kabinett. Bad 1 er renovert i nyere tid. Uprofesjonelt utført. Mangler avløp fra rør i rør skap. Stygge avslutninger på fliser mot originalt skap og rør i rør skap. Defekte oppheng på dører dusj. Det er byttet ut noen gulvfliser i dusjnisje. Fuktsøk foretatt uten unormale utslag. Badene hadde ikke vært i bruk på lang tid davannlåsene var tomme. Fuktsøk kan være unøyaktig.
Elkraft, generelt: Hovedsikringer 3x35 amp med skrusikringer. 8 kurser med automatsikringer med jordvern.

Ferdigattest

Det er utstedt en midlertidig brukstillatelse den 26.04.77. At slike tillatelser/ attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Det er gitt en igangsettingstillatelse for tilbygget den 14.05.98.
Ingen formell dokumentasjon etter det. Eiendommen selges slik den fremstår og selger påtar seg ikke ansvar for å byggemelde eller få godkjent omgjøringen nå i ettertid. Fra kommunen kan det komme reaksjoner overfor eier, ved f eks krav om fjerning, tilbakeføring eller krav om omsøking, ileggelse av overtredelsesgebyr mv. Kommunen kan kreve at dagens forskrifter og lovverk legges til grunn ved omsøking, disse setter bl. annet krav til takhøyde, lysflate, ventilasjon, rømningsvei, brannsikring, størrelse på uteareal, antall parkeringsplasser mv. Uavhengig av reaksjonsform fra kommunen, blir dette kjøpers ansvar og risiko siden boligen selges slik den fremstår. Arealet på tilbygget er målbart selv om de ikke er godkjent til varig opphold.

Regulering

Området er regulert til boligformål med tilhørende plannummer 1968223. Se vedlagt reguleringsplan og nummer som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Forsvarsbygg oppdragsnummer

311-18-0004

Eiendomsmegler1 oppdragsnummer

28118003

Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt din megler om dette.

Vedlegg

Tilstandsrapport, datert 09.02.18
Informasjon fra forretningsfører, datert 05.02.18
Plankart og reguleringsbestemmelser
Matrikkelutskift
Budskjema

Salgsoppgave opprettet

12.02.18

Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.

Vei, vann og avløp

Veien til eiendommen er offentlig. Fra eiendommen går det privat stikkledning som er koblet til den offentlige hovedledningen. Kostnader til eventuelt vedlikehold eller reparasjon av stikkledning og vannrør, inkludert grøft, bekostes av huseier.

Visning

Felles visninger blir annonsert på finn.no og skifte.no. Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning utover dette.

Utleie

For utleie av boligen eller deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. planog bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Medlemmene kan ikke inngå bindende avtale om utleie av bolig eller garasjeplass før leietakeren skriftlig har forpliktet seg til å følge huseierforeningens vedtekter, samt vedtak fattet av generalforsamling og styre.

Avtalebetingelser

Fullt oppgjør samt omkostninger forfaller 2 dager før overtagelse.

Megler med kontaktinfo/ansvarlig

Cecilie Muri
Eiendomsmegler
tlf: 46407300
e-post: cm@eiendomsmegler1.no

Prosjektleder Forsvarsbygg

Forsvarsbygg (megler)
Cecilie Muri
cm@eiendomsmegler1.no
46 40 73 00

Diverse opplysninger

Huseierforeningen har skiftet ut shingel tak med Decra tak og oppgradert lekeplassen i 2017. Dette ble finansiert ved låneopptak.

2 luftehatter byttet i 2017.

Kommende 5-års periode er det planlagt rehabilitering av carporter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har befart boder og annet fellesareal.
Selger har lest og godkjent innholdet i salgsoppgaven.

Det gjøres oppmerksom på at selger ikke vil foreta videre utvask av boligen. Boligen overleveres som ved besiktigelse, men uten inventar. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Forsikring

Selger er selvassurandør. Kjøper anbefales å tegne fullverdiforsikring fra og med overtakelsesdagen. Blir imidlertid eiendommen ødelagt eller vesentlig skadet som følge av hendelse som selger ikke har ansvaret for før risikoovergang, faller avtalen bort.

Borettslaget er forsikret gjennom Gjensidige Forsikring ASA med polisenr. 59883038. Borettslagets forsikring dekker bygningene, fellesarealer og boliger med veggfast utstyr. Den dekker også bygningsmessige tilleggsinnretninger i, og lovlige utbygginger av, den enkelte bolig. Det samme gjelder en del tilleggsdekninger på nærmere avtalte vilkår, bl.a. naturskade, huseieransvar, styreansvar og ulykkesskade for dugnadsdeltakere.

Den enkelte andelseier/beboer må selv sørge for å ha hjemforsikring eller lignende, som dekker innbo og løsøre.

Forbehold/annet

Eiendommen selges med forbehold om oppdragsgivers godkjennelse. Overtakelse kan skje når slik godkjennelse er gitt og kjøper har oppfylt sine forpliktelser etter avtalen.

Budgivning

Selger er ikke forbruker, bestemmelsen om at megler ikke skal formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 gjelder derfor ikke. Budrunden bør foregå innenfor normal arbeidstid, og alle bud må ha minimum 30 minutters frist. Kontakt megler i forkant av budgivning for mer informasjon.

Tilbakemelding

Ta kontakt med prosjektleder Forsvarsbygg dersom du har spørsmål i etterkant av salget.

Salgs- og betalingsvilkår

Kjøper er gjort oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen, og at han dermed har liten kunnskap om eiendommens kvaliteter og eventuelle mangler. Kjøper må av denne grunn besiktiget eiendommen nøye, og overtar denne i den stand den var ved besiktigelsen. Når det gjelder rydde- og engjøring, vil kjøper måtte overta boligen slik den fremsto ved besiktelse.

Kjøper er gjort oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen, og at han dermed har liten kunnskap om eiendommens kvaliteter og eventuelle mangler. Kjøper må av denne grunn besiktige eiendommen nøye., og overtar denne i den stand den var ved besiktigelsen. Når det gjelder rydde- og rengjøring, vil kjøper måtte overta boligen slik den fremsto ved besiktigelse.
Kjøperen har besiktiget eiendommen. Eiendommen overtas i den stand den befinner seg i ved underskrift av avtalen ("som den er").
Avhl §3-9 fravikes imidlertid slik at kjøper ikke kan gjøre gjeldende at det foreligger skjulte mangler ved eiendommen, verken som følge av at selger ikke har oppfylt sin opplysningsplikt (avhl §§ 3-7 og 3-8), at eiendommen er i dårligere stand enn det kjøper har lagt til grunn (avhl ! 3-9, siste punktum).
Kjøper kan heller ikke påberope at det foreligger mangler i henhold til avhl §§ 4-17 og 4-18.

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Sentralt, Garasje/P-plass, Turterreng

FINN-kode: 114135355
Gårdsnummer: 89
Bruksnummer: 471
Adresse: Haugergrenda 22
Postnummer: 1352
Poststed: Kolsås
Bruksareal (m2): 118
Bruttoareal (m2): 115
Byggår: 1977
Antall soverom: 3
Antall rom: 4
Eierform: Eier (Selveier)
Tomtestørrelse (m2): 134
Fasiliteter: Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Sentralt, Garasje/P-plass, Turterreng

Beliggenhet

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontakt

Cecilie Muri

Telefon: +47 464 07 300

E-post: cm@eiendomsmegler1.no

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.