Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Rekkehus med barnevennlig beliggenhet i Stavanger - opparbeidet og flott nabolag - 3 soverom

Jonsokveien 2C

Prisantydning:

3 300 000,-

Låneverdi: 0,-

Verditakst: 3 300 000,-

Totalpris: 3 300 000,-


Postnummer/poststed

4046 Hafrsfjord

Eiendomsbetegnelse

Gnr. 40 Bnr. 1204 i Stavanger kommune

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Prisantydning

3 300 000 + omk.

Verditakst

Utført av : Svein Tore Torgersen
Takstdato : 04.09.2019
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 000 000,-
Markedsverdi : 3 300 000,-
Teknisk verdi : 2 000 000,-

Ligningsverdi

Ligningsverdien er innhentet fra Skatteetaten / Altinn og gjelder for inntektsåret 2015.

Kommunale avgifter

Kr. 10 644 pr. år
Eiendomsskatt utgjør kr. 1971,- pr. år.

Parkering

Det er parkering på egen tomt og i carport.

Oppvarming

Peisovn og elektrisk oppvarming.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 106 kvm, Bruttoareal: 114 kvm

1.Etasje: Entré, stue, kjøkken og wc/vaskerom.
2.Etasje: Gang, bad, bod og 3 soverom.

Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealmåling, senest revidert 2015. Av rettledningen fremgår det at også areal (unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Dette kan være beboelsesrom som ligger i kjeller, loftsrom, innglassede terrasser og garasjeplasser som f.eks ifølge seksjonering tilhører boenheten. Dette avviker fra veilederen til NS3940 fra 2012 og kan bety at areal inngår i oppgitt areal selv omeierrettigheten ikke er dokumentert. Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Antall soverom

3

Eierform

Selveier

Eiendomstype

Rekkehus

Byggeår

1996

Etasje

2 etasjer.

Tomt

Tomt eierform: Eiet tomt
Tomteareal: 180 kvm.
Beskaffenhet: Flat og opparbeidet.

Kort om eiendommen

Boligen holder enkel standard. Det må påregnes en del oppussing for å komme opp på dagens standard. Dette er en bolig for de som ønsker å sette sitt eget preg og ønsker for egen bolig. Dette er absolutt en innholdsrik bolig i et flott nabolag. Det kort avstand til både skoler og barnehager

Beliggenhet

Boligen har flott beliggenhet på Sunde. Dette er et opparbeidet og barnevennlig nabolag med kort vei til flotte turområder og stier langs sjøen. I tillegg er det kort vei til skole, butikker, barnehage og bussholdeplass.

Adkomst

Fra Stavanger sentrum kjør Madlaveien og over i Revheimveien. Følg veien til Sunde og ta av i rundkjøring til venstre og inn i Syftesokbakken. Ta så andre vei til venstre som er Olsokveien. Du vil da få Jonsokveien på venstre side.

Det vil bli skiltet med Kaland & Partners visningsskilt på fellesvisninger.

Innhold

1.Etasje: Entré, stue, kjøkken og wc/vaskerom.
2.Etasje: Gang, bad, bod og 3 soverom.
Carport på ca. 10 kvm.

Standard

Boligen holder enkel standard. Det må påregnes en del oppussing for å komme opp på dagens standard. Dette er absolutt en innholdsrik bolig i et flott nabolag.

Utdrag fra boligsalgsrapport med verditakst

I bransjenorm for markedsføring av bolig samt i rundskriv fra forbrukerombudet, plikter megler å informere om vesentlig informasjon i markedsføringen, deriblant der det i tilstandsrapport fra takstmann fremkommer tilstandsgrad 2 eller dårligere.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

Regulering

Området er regulert til boligformål.

Tinglyste bestemmelser

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1996/17030-2/102 Rettigheter iflg. skjøte Tinglyst
04.12.1996
Pliktig medlemskap i velforening m.v.

Forsvarsbygg oppdragsnummer

311-19-0056

Meglers oppdragsnummer

5-19-0228

Vedlegg

Takst
Energimerking
Basiskart
Midlertidigbrukstillatelse
kommunaleavgifter

Salgsoppgave opprettet

17.09.2019

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt

Visning

Felles visninger blir annonsert på finn.no og forsvarsbygg.no. Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning utover dette.

Utleie

For utleie av boligen eller deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. planog bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Avtalebetingelser

Fullt oppgjør samt omkostninger forfaller ved overtagelse.

Megler med kontaktinfo/ansvarlig

Vidar Nøttveit
Mobil: 48888402
Epost: Vn@Kapa.no

Prosjektleder Forsvarsbygg

Trond K. Nordby
Mobil: 93405587
Epost: Trond.Nordby@Forsvarsbygg.no

Diverse opplysninger

Det gjøres oppmerksom på at selger ikke vil foreta videre utvask av boligen. Boligen overleveres som ved besiktigelse, men uten inventar. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunne
supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Forsikring

Selger er selvassurandør. Kjøper anbefales å tegne fullverdiforsikring fra og med overtakelsesdagen. Blir imidlertid eiendommen ødelagt eller vesentlig skadet som følge av hendelse som selger ikke har ansvaret for før risikoovergang, faller avtalen bort.

Forbehold/annet

Eiendommen selges med forbehold om oppdragsgivers godkjennelse. Overtakelse kan skje når slik godkjennelse er gitt og kjøper har oppfylt sine forpliktelser etter avtalen.

Budgivning

Dersom De etter visningen ønsker å kjøpe eiendommen, må De snarest inngi skriftlig tilbud på eiendommen til megler, gjerne på budskjema eller brev. Budet må gi opplysninger om sannsynlig finansiering, og er bindende for budgiver. Kjøper oppfordres til å ta ovennevnte i betraktning ved budgivningen.

Tilbakemelding

Ta kontakt med prosjektleder Forsvarsbygg dersom du har spørsmål i etterkant av salget.

Salgs- og betalingsvilkår

Kjøper er gjort oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen, og at han dermed har liten kunnskap om eiendommens kvaliteter og eventuelle mangler. Kjøper må av denne grunn besiktige eiendommen nøye., og overtar denne i den stand den var ved besiktigelsen. Når det gjelder rydde- og rengjøring, vil kjøper måtte overta boligen slik den fremsto ved besiktigelse.
Kjøperen har besiktiget eiendommen. Eiendommen overtas i den stand den befinner seg i ved underskrift av avtalen ("som den er").
Avhl §3-9 fravikes imidlertid slik at kjøper ikke kan gjøre gjeldende at det foreligger skjulte mangler ved eiendommen, verken som følge av at selger ikke har oppfylt sin opplysningsplikt (avhl §§ 3-7 og 3-8), at eiendommen er i dårligere stand enn det kjøper har lagt til grunn (avhl ! 3-9, siste punktum).
Kjøper kan heller ikke påberope at det foreligger mangler i henhold til avhl §§ 4-17 og 4-18.
Avhl § 19 fravikes også, slik at den endelige reklamasjonsfristen settes til to år etter overtakelse. Det tas også forbehold om det foreligger feil i henhold til offentligrettslige krav, jfr avhl § 3-2, annet ledd.
FINN-kode: 158159979
Gårdsnummer: 40
Bruksnummer: 1204
Adresse: Jonsokveien 2C
Postnummer: 4046
Poststed: Hafrsfjord
Bruksareal (m2): 106
Bruttoareal (m2): 102
Byggår: 1996
Antall soverom: 3
Antall rom: 4
Eierform: Eier (Selveier)
Tomtestørrelse (m2): 180

Beliggenhet

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontakt

Vidar Nøttveit

Telefon: +47 488 88 402

E-post: vn@kapa.no

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.