Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Molo / fiskerihavn på Vikebukt i Giske kommune

Molo / fiskerihavn på Vikebukt. Sydsiden av Vigra

Prisantydning:

1 500 000,-

Låneverdi: 0,-

Verditakst: 1 500 000,-

Totalpris: 0,-


Postnummer/poststed

6040 Vigra

Eiendomsbetegnelse

Beliggende på umatrikulert grunn i Giske kommune. Ved Gnr.: 6, Bnr.: 26..

Prisantydning

1 500 000

Eiendomstype

Moloanlegg / fiskerihavn.

Tomt

Avhendingen gjelder ikke tomteareal. Kun moloanlegg / fiskerihavn. Rettigheten er basert på grunnerklæringer ved etablering.

Beliggenhet

Koordinater: 62.542346, 6.068797.

Eiendom

Vikebukt fiskerihavn ligger på sydsiden av Vigra. Anlegget består av en 365m lang rausmolo med dekke og brystvern i betong. Det er bygd 2 allmenningskaier, den ytterste kaia er eid av Kystverket og inngår i avhendingen sammen med moloen. Ytterst på moloen står en lanterne som også for ettertiden vil være Kystverkets eiendom.

I tillegg til den private kaien er her etablert en egen småbåthavn med 2 mindre moloer, sjøsettingsplass for småbåter, kai og 3 flytebryggeanlegg. Lenger ute ved innerste kai er også utlagt en flytebrygge med landfeste i moloen. Disse er etablert med tidsbegrenset tillatelse fra Kystverket og er ikke med i salget.

Det er støypt molotopp med bredde på ca. 3,6 m og 0,9m høyt brystvern i hele moloens lengde. Det er videre tilordnet 7 stk. landfester der noen har trappeløp ned til vann. På utsiden av brystvern er det montert 10 lysmaster i mololengde. Disse er montert og driftes av kommunen.

Kystverket sin kai består av stedstøpt betong på betongsøyler med frontskjørt og fenderverk og 3 pullerter. Med et areal på ca. 200kvm. Tverrmoloen og den andre kaien er ikke i Kystverket sitt eier, og er følgelig ikke en del av avhendingen.

Brukere av småbåtanlegget, privat kai og privat flytebrygge, samt Kystverket må ha fortsatt tilkomstrett.

- Det finnes navigasjonsinstallasjon på moloen. Kjøper gir Kystverket varig rett til å oppføre og ha stående en navigasjonsinstallasjon på moloen.

Tinglyste bestemmelser

Ta kontakt med representant v/Forsvarsbygg for å bli tilsendt grunnerklæringer.

Forsvarsbygg oppdragsnummer

31-19-0024

Avtalebetingelser

Fullt oppgjør samt omkostninger forfaller ved overtagelse.

Prosjektleder Forsvarsbygg

Forsvarsbygg
Øystein Møller Frich
oystein.moller.Frich@forsvarsbygg.no
98 84 69 59

Forsikring

Selger er selvassurandør. Kjøper anbefales å tegne fullverdiforsikring fra og med overtakelsesdagen. Blir imidlertid eiendommen ødelagt eller vesentlig skadet som følge av hendelse som selger ikke har ansvaret for før risikoovergang, faller avtalen bort.

Forbehold/annet

Eiendommen selges med forbehold om oppdragsgivers godkjennelse. Overtakelse kan skje når slik godkjennelse er gitt og kjøper har oppfylt sine forpliktelser etter avtalen.

Budgivning

Dersom De ønsker å kjøpe eiendommen, må De inngi skriftlig tilbud på eiendommen til prosjektleder i Forsvarsbygg på budskjema. Budet må gi opplysninger om sannsynlig finansiering, og er bindende for budgiver. Kjøper oppfordres til å ta ovennevnte i betraktning ved budgivningen.

Tilbakemelding

Ta kontakt med prosjektleder Forsvarsbygg dersom du har spørsmål i etterkant av salget.

Salgs- og betalingsvilkår

Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse, jfr Avhendingsloven § 3-9 ("as is").

Eiendommen har derfor bare mangel i følgende tilfeller:
- Når selger ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
- Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen eller ikke er blitt rettet i tide.
- Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
- Når eiendommens tomt har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selgeren.

Kjøper kan i den forbindelse heller ikke gjøre gjeldende at det foreligger feil i henhold til offentigrettslige krav, jfr. avhl § 3-2, annet ledd.
FINN-kode: 154159233
Gårdsnummer: 6
Bruksnummer: 26
Adresse: Molo / fiskerihavn på Vikebukt. Sydsiden av Vigra
Postnummer: 6040
Poststed: Vigra
Bruksareal (m2): 1
Bruttoareal (m2): 1
Eierform: Annet

Beliggenhet

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontakt

Øystein Møller Frich

Telefon: +47 988 46 959

Telefon: +47 468 70 400

E-post: oystein.moller.Frich@forsvarsbygg.no

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.