Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

VISNING 06.06. KL. 17:00 - 18:00 Bardufoss/Heggelia - Romslig og praktisk enebolig med mye potensial. Sentralt område, solrik tomt på nesten 1,5 mål og gode parkeringsmuligheter.

Olderveien 3

Prisantydning:

1 250 000,-

Låneverdi: 0,-

Verditakst: 1 250 000,-

Totalpris: 1 250 000,-


Postnummer/poststed

9325 Bardufoss

Eiendomsbetegnelse

Gnr.53 Bnr.245 i Målselv kommune

Prisantydning

1 250 000

Verditakst

Utført av : Anders Killie Solli
Takstdato : 16.04.2018
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 850 000,-
Markedsverdi : 1 250 000,-
Teknisk verdi : 1 850 000,-

Ligningsverdi

Eiendommen mangler ligningsverdi i flg. Altinn.

Kommunale avgifter

Kr. 15 905 pr. år
Avgiften betales over fire terminer.

Parkering

Det er parkering på privat gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, supplert med vedovn i stue. Ventilasjonen er naturlig med tilluft via ventiler, og i kjøkken er det ventilator. Sikringsskapet har skrussikringer. Videre har boligen en 200 liters varmtvannsbereder, utelys og utekran.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 182 kvm, Bruttoareal: 207 kvm

Enebolig:
1.Etasje:97
U.Etasje: 85

Arealene er oppgitt av takstmannenpå grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling, senest revidert 2015. Av rettledningen fremgår det at også areal (unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også o P-Rom.Dette kan være beboelsesrom somligger i kjeller , loftsrom, innglassede terrasser og garasjeplasser som f.eks i følge seksjonering tilhører boenheten. Dette avviker fra veilederen til NS3940 fra 2012 og kan bety at areal inngår i oppgitt areal selv om eierrettigheten ikke er dokumenter. Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges , selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Antall soverom

3

Eierform

Selveier

Eiendomstype

Enebolig

Byggeår

1974

Etasje

2 etasjer.

Tomt

Tomt eierform: Eiet tomt
Tomteareal: 1467 kvm.

Beregnet areal iht. kommunale opplysninger.

Kort om eiendommen

- Lys og romslig enebolig over to plan.
- Praktisk bolig med vedlikeholdsbehov.
- Barnevennlig og sentralt boligområde.
- Parkering på privat, gruset gårdsplass.
- Planert, solrik tomt på nesten 1,5 mål.
- Vindfang med skyvedørsgarderobe.
- Kjøkken har god benk- og skapplass.
- Stor stue med en koselig peisovn.
- To bad, hhv. badekar og dusjhjørne.
- Eneboligen har også eget vaskerom.
- Tre soverom, to har garderobeløsning.
- Meget bra lagringsplass i underetasjen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og sentralt boligområde i Heggelia, ca. 3,1 km fra Andselv i Målselv kommune. I området finner du barnehage, dagligvarebutikk, serveringssteder og bensinstasjon. Det er bussholdeplass like ved boligen, og kort vei til flyplassen.

En liten sykkeltur sørover har du Rustadhøgda, hvor du finner Bardufoss ungdomsskole. Her ligger også Bardufoss skistadion, samt stadion med fotballhall, utendørs kunstgressbane og Polarbadet. Boligens nærhet til naturen er et pluss og gir gode rekreasjonsmuligheter gjennom hele året. Naturen kan nytes på fjellet, ved elva, ved flere vann og vidstrakte turområder.

Vinterstid byr området på fine skiløyper. Barduelva er kjent som en god fiskeelv, og er fantastisk med tanke på fluefiske. I tillegg er området også godt tilrettelagt for jakt. Istindportalen er kommunens flerbruksbygg, som inneholder bibliotek, kino og idrettshall.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Spar Heggmo, COOP Extra og Rema 1000 Bardufoss. Rett over E6 ligger Pizzabakeren. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Heggelia flere andre serveringssteder og bensinstasjon. Det er kort vei til Andselv, Setermoen og Finnsnes, samt under to timer med bil til Harstad, Narvik og Tromsø som har alt av bymessige fasiliteter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Oldervegen rett ved boligen. Fra eiendommen er det ca. 4,5 km til Fagerlidalen barneskole, samt gangavstand til Bardufoss ungdomsskole og Bardufoss videregående skole. Nærmeste barnehager er Heggelia og Noraførr, som begge ligger i underkant av 500 meter fra boligen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Innhold

Olderveien 3 er en lys, romslig og praktisk enebolig over to plan med fin planløsning. Boligen har et generelt behov for oppussing, men fremstår som et godt kjøpsobjekt med tanke på beliggenhet og størrelse. Eiendommen ligger i et barnevennlig og sentralt område, hvor du har kort vei til skoler, flott natur og dagligvarebutikk. Eneboligen har en solrik tomt på nesten 1,5 mål, og det er gode parkeringsmuligheter på privat gårdsplass.

Innvendig har boligen alle beboelsesrom på ett plan, men du har også en meget romslig underetasje med mye potensial. Eneboligen har en stor stue med koselig peisovn, et romslig kjøkken med god benke- og skapplass, samt to bad med henholdsvis badekar og dusjhjørne. Videre har boligen et separat vaskerom og tre soverom, hvorav to har garderobeskap. For øvrig er det meget gode lagringsmuligheter, med blant annet skyvedørsgarderobe i vindfang, store boder i underetasjen og kaldloft.

Planløsning
Underetasje: Vaskerom, bad og 4 boder.
1. etasje: Vindfang, gang, bad, kjøkken, stue og 3 soverom.
Annet: Kaldloft.

Takstmann har målt opp boligen og har oppgitt de arealene som fremkommer av denne oppgave.
 

Standard

Vindfang
Boligen har adkomst via et lyst vindfang med belegg på gulv og lysmalte vegger. I rommet har du også skyvedørsgarderobe med gode oppbevaringsmuligheter.

Kjøkken
Kjøkkenet er romslig og trivelig, samt praktisk designet med god benke- og skapplass. Innredningen har hvite, glatte fronter, lyse fliser over benk, benkebelysning og laminerte benkeplater med dobbel oppvaskkum. Videre har kjøkkenet ventilator, opplegg for oppvaskmaskin og nisjer for hvitevarer.

Stue
Eneboligen har en stor og lys stue beliggende i første etasje, hvor det er god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. I rommet er det store vindusflater som sørger for godt med naturlig lys, samt en koselig peisovn for ekstra varme og hygge.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to bad og ett vaskerom. Badet i første etasje er innredet med belegg på gulv og lysmalte vegger. I rommet har du en enkel servant på servantskap, speilbelysning, toalett, samt badekar med dusjgarnityr og forheng.

Badet i underetasjen har grått belegg på gulv og lyserosa vegger. Videre har rommet enkel servant, veggskap, speilbelysning, toalett og åpent dusjhjørne.

Det romslige vaskerommet ligger også i underetasjen, og har blant annet gulvbelegg, skyllekar, opplegg for vaskemaskin, stoppekran og varmtvannsbereder.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre romslige soverom med garderobeløsning på to. Boligen har for øvrig meget god lagringsplass med skyvedørsgarderobe i vindfang, fire boder i underetasje og kaldloft. 

Eiendom

Eiendommen har en planert selveiertomt på omtrent 1,47 mål, hvor du kan nyte gode solforhold. Tomten er opparbeidet med blant annet plenareal, busker og trær, og det er gode parkeringsmuligheter på privat, gårdsplass. Ved inngangspartiet har du en liten terrasse med rekkverk, utelys og trapp.

HEFTELSER
Dok.nr.: 407534, tinglyst 25.11.1976
Bestemmelse om bebyggelse
Rettighetshaver: KNR: 1924 GNR: 53 BNR: 248
Byggeforbud på nærmere angitt avstandsområdet

Utdrag fra boligsalgsrapport med verditakst

Byggemåte:
Det er ikke mulig å påvise byggegrunn eller fundamentsmetode.
Grunnmur av betonghulstein.
Utvendig side av grunnmuren pusset.
Innvendig side av grunnmuren er ikke mulig å inspisere.
Det er påvist knastepapp på flere vegger, dette indikerer at drenering her trolig er skiftet etter byggeår, men ukjent når.
For resterende del av boligen er det ikke påvist knastepapp.
Veggkonstruksjoner av typen bindingsverk pålagt malt trepanel utvendig.
Ytterdør av typen lakkert tredør. Døren er skiftet etter byggeår, men ukjent når den er skiftet. Tilstandsrapport bruker 1995 som referanseår på bakgrunn utførelse for døren.
To-lags forseglet glass i malt ramme og karm. Vinduer er fra byggeår.
Takkonstruksjonen er bygget av fagverkssperrer.
Troplater av spon.
Det er ikke vandringer på kaldt loft, dette vanskeliggjør inspeksjon ut over området ved loftsluke.
Taket er tekket med shingel fra byggeår.
Tekkingen begrenset inspisert på grunn av snødekket overflate. De inspiserbare flatene av taktekkingen er i all hovedsak utenfor vegglivet, det vil si "nederste" 50 cm av takflaten.
Inspeksjonen er utført fra bakkenivå og fra takfot ved ytterdør.
Uisolert loftsluke uten stige.
Ikke "lås" på luken.
Luken er montert i himling i gang.
Takrenner og nedløp av metall. Taknedløp avsluttes med utkast over terreng.
Et taknedløp mangler.
Vindusbeslag og pipehatt er av metall.
Trapp til hoveddør utført som åpenkonstruksjon opplagret på søyler og dragere. Rekkverk med liggende rekkverksbord.
Stålpipe med ett ildsted tilknyttet.
Vedovn plassert i stue.
Etasjeskiller av typen trebjelkelag pålagt sponplater som undergulv.
Alle yttervegger i kjelleren er utforet med platekledning.

Grunn og Fundamenter TG 2
Vurdering:
På grunn av innkledde vegger i kjelleren og snødekkede flater utvendig er det ikke mulig å gjøre tilstrekkelige vurderinger om funksjonssvikt i fundamenter.
Tiltak / konsekvens:
Grundig inspeksjon av grunnmur med tanke på ustabil byggegrunn.

Grunnmur TG 2
Vurdering:
Grunnmuren er begrenset inspisert på grunn av snødekket terreng.
For de inspiserbare deler av grunnmuren er det påvist avskalling av puss og maling.
Det er ikke påvist sprekker som ansees å være av konstruksjonssvekkende art, men det må påregnes ytterligere undersøkelser ved snøfritt terreng.
Tiltak / konsekvens:
Inspiser utvendig side av grunnmuren.
Pusse grunnmuren for å redusere risiko for frostspreng.

Drenering TG 2
Vurdering:
Det er ikke gjort observasjoner som indikerer at dreneringen ikke fungerer som tiltenkt.
Fallforhold rundt boligen kan ikke vurderes.
På bakgrunn av antatt alder for dreneringen kan ikke utbedring av dreneringen utelukkes.
Tiltak / konsekvens:
Tiltak:
Ytterligere undersøkelser av dreneringens funksjon.
Konsekvens:
Funksjonssvikt i dreneringen vil gi økt fukttilgang til underetasje.


Veggkonstruksjon og utvendige fasader TG 2
Vurdering:
Kledningen er tilfredsstillende ventilert.
Stikkprøver med syl viste svekkelser av kledningen i flere områder. Stikkprøvene er foretatt ved vinduer, taknedløp og mot balkongdekke.
Det er risiko for skader når endeved utsettes for vann.
Skjulte deler av konstruksjonen er ikke inspisert.
Utvendig kledning fremstår med tørkesprekker og svekkelser som følge av vannpåkjenning.
Tiltak / konsekvens:
Tiltak:
Vedlikehold i form av overflatebehandling og eventuelle stedvise utskiftninger av kledning, omramminger og staffasje.
Vurdere overflatebehandling av fasader, for å ovareta forventet levetid.
Konsekvens:
Som konsekvens av at veggfasader eksponeres for fritt vann er redusert levetid for fasader.

Vinduer og dører TG 2
Vurdering:
Ytterdør:
Ytterdør er ut- og innvendig lakkert.
Døren er overbygget og således noe skjermet for vær og vind.
Vinduer:
Ved vurdering av utvendig side av vinduene ble det påvist behov for normalt vedlikehold av rammer og karm av tre og da spesielt mot sør.
Noe treghet i "glidemekanisme" på tilfeldig valgt vindu.
Barnesikring er fungerende på tilfeldig valgt vindu for funksjonstest.
Harde pakninger kan gi "trekk" mellom karm og åpningsvindu.
Generelt om dører og vinduer:
Det ble ikke registrert punktering av glass under befaringen. Slike observasjoner krever ofte helt spesielle lysforhold, noe som ikke var tilstede under befaringen.
Punkteringer kan således ikke utelukkes, med hensyn på alder.
Tiltak / konsekvens:
Normalt vedlikehold av utvendige overflater anbefales.
Skifte av "harde" pakninger på dører og vinduer bør vurderes.
Skifte av vinduer fra byggeår kan redusere energiforbruket i boligen.

Takkonstruksjon TG 2
Vurdering:
Kald del av takkonstruksjonen er tilfredsstillende ventilert i forhold til dagens bruk av boligen.
Omfang, effekt og utførelse av isolering av konstruksjonen er ikke vurdert.
Det er mye støv på kaldt loft.
Det er ikke mulig å vurdere konstruksjonssvekkelser ved utvendig inspeksjon av takkonstruksjonen på grunn av snødekket takflate.
Det er påvist uisolerte ventilasjonskanaler på kaldt loft. Dette har ført til kondensering som igjen har gitt fuktskader på underliggende himling.
Tiltak / konsekvens:
Tiltak:
Inspisere hele takkonstruksjonen før avhending.
Ved bruksendring av boligen (innebærer også flere beboere) anbefales det jevnlig kontroll av bygningsdelen med tanke på ventilering og undertak.
Isolere ventilasjonskanaler på kaldt loft for å redusere risiko for skader.
Konsekvens:
Det er ikke mulig å vurdere tilstand eller utførelse for de deler av konstruksjonen som ikke kan inspiseres.

Taktekking TG 3
Vurdering:
Vindskier har vedlikeholdsbehov, utskifting bør vurderes.
For de svært begrensede områder hvor taktekkingen er mulig å inspisere er det påvist at denne er "sprø" noe som gir risiko for lekkasje.
Tiltak / konsekvens:
Tiltak:
Grundig inspeksjon av taktekkingen ved snøfri tekking.
Skifte av taktekking kan ikke utelukkes.
Konsekvens:
Utett taktekking vil føre til konstruksjonssvekkelser i underliggende konstruksjoner.

Overlys, takluker m.m. TG 3
Vurdering:
Uisolert loftsluke uten "låsemulighet" vil gi økt risiko for varmetap til kald konstruksjon.
Tiltak / konsekvens:
Tiltak:
Luke med mindre luftlekkasjer til kald del av konstruksjonen.
Konsekvens:
Kondensering og fuktskader på kaldt loft.

Renner, nedløp og beslag TG 3
Vurdering:
Renner og nedløp har skader i form av nedbøyinger og utettheter. Det anbefales at disse skiftes.
Pipehatt har avflakking av plastbelegg, noe som kan gi redusert levetid for beslaget. Inntekking av pipebeslag er ikke vurdert på grunn av snødekket flate.
Tiltak / konsekvens:
Tiltak:
Skifte takrenner og nedløp.
Konsekvens:
Konsekvens ved at nedløpsvann avsluttes med utkaster over terreng er at grunnmur og drenering eksponeres for unødvendig mye vann.
Manglende taknedløp øker vannpåkjenningen mot veggfasade.

Terrasse, balkonger og utvendige trapper TG 3
Vurdering:
Kantbjelke og bjelkelag av impregnert trevirke.
Dekke av impregnert trevirke.
Platten har store skjevheter, årsak til skjevhetene er svikt i fundamenter/søyler.
Rekkverk er ustabilt og mangler enkelte rekkverksbord.
Tiltak / konsekvens:
Vurdere å bygge ny trapp/platt.

Piper og ildsteder TG 2
Vurdering:
Alder for pipen er ukjent.
Beslag/kasse montert i etasjekillet for å ivareta krav til brennbart materiale fra pipe.
Vedovn tilfredsstiller avstander til brennbart materiale.
Takstmann er ikke fagmann innenfor området piper og ildsteders funksjon og tilstand. For ytterligere informasjon anbefales det og forhøre seg med lokalt brann- og feiervesen.
Tiltak / konsekvens:
Sørg for jevnlig feiing og kontroll av ildsted av lokalt feiervesen.


Etasjeskillere TG 2
Vurdering:
Ved visuell kontroll ble det ikke registrert vesentlige planavvik i bjelkelaget.
Det ble registrert stedvis knirk.

Rom under terreng TG 2
Vurdering:
Det er ikke observert tegn til at skader i skjulte deler av konstruksjonen. Det bemerkes imidlertid at det ikke er gjort fysiske inngrep i bygningsdelene.
Før eventuell bruksendring fra bod-areal anbefales det grundig kontroll av utforede vegger under terreng.
Utforede vegger under terreng er en risikokonstruksjon med høy erfaringsmessig skadefrekvens. Av denne grunn settes tilstandsgrad to.
Tiltak / konsekvens:
Ved langvarig høye fuktverdier i rom under terreng kan råteskader oppstå.

Bad - Bad TG 2
Vurdering:
Rommet har naturlig avtrekk over tak.
Tilluft i dørterskel fra varmt rom.
Tettesjikt på gulv er vinylbelegg.
Plastsluk med gulvbelegg klemt under klemring.
Fuktsøk med Protimeter MMS fuktindikator på gulv og vegger i rommet viste ikke indikasjoner på fukt i konstruksjonen. Det bemerkes at boligen trolig har stått ubrukt noe tid og således er ikke fuktsøk nødvendigvis representativ for tilstanden.
Det er ikke avdekket indikasjoner på fukt/skader i tilstøtende-, eller underliggende rom.
Det er påvist lokalt fall rundt sluk.
Utett veggoverflate gir risiko for skader i skjulte deler av konstruksjonen ved dusjing mot vegg.
Lekkasjevann/kondensvann fra wc mot sluk.
Tiltak / konsekvens:
Tiltak:
Ikke eksponere veggoverflater for vann slik de fremstår i dag.
Gjøre tiltak vedrørende lekkasje/kondensering fra wc.
Konsekvens:
Konsekvens av å eksponere vegger for fritt vann kan være skader i skjulte deler av konstruksjonen.


Bad - Dusjrom i kjeller
Vurdering:
Rommet har ikke ventilasjon.
Tettesjikt på gulv er vinylbelegg.
Plastsluk med gulvbelegg klemt under klemring.
Fuktsøk med Protimeter MMS fuktindikator på gulv og vegger i rommet viste ikke indikasjoner på fukt i konstruksjonen. Det bemerkes at boligen trolig har stått ubrukt noe tid og således er ikke fuktsøk nødvendigvis representativ for tilstanden.
Det er ikke avdekket indikasjoner på fukt/skader i tilstøtende rom.
Det er påvist lokalt fall rundt sluk.
Utett veggoverflate i dusj gir risiko for skader i skjulte deler av konstruksjonen ved dusjing mot vegg.
Tiltak / konsekvens:
Tiltak:
Ikke eksponere veggoverflater for vann slik de fremstår i dag.
Konsekvens:
Konsekvens av å eksponere vegger for fritt vann kan være skader i skjulte deler av konstruksjonen.

Vaskerom - Vaskerom TG 2
Vurdering:
Veggoverflater er ikke egnet for bruk på våtrom.
Påvist fuktskader i nedkant av veggplater, spesielt under skyllekar.
Belegg klemt under klemring i sluk.
Utett gjennomføring i gulv i forbindelse vanninntak.
Tiltak / konsekvens:
Vurdere oppgradering av rommet.

Kjøkken TG 1
Vurdering:
Fuktsøk med Protimeter MMS fuktindikator på gulv ved plass for oppvaskmaskin og kjøleskap samt ved oppvaskkum viste ikke indikasjoner på fukt i konstruksjonen.
Det er påvist fukt/fettmerker på hylleplate over ventilator. Erfaringsmessig oppstår slike skader om avtrekkskanal ikke er isolert på kald del av konstruksjonen.
Innredningen fremstår uten fremtredende skader, men normalt brukspreget.

Innvendige overflater TG 1
Tiltak / konsekvens:
Normalt vedlikehold.

Innvendige trapper TG 2
Rettløpet tettbygget trapp til underetasje.
Mangler håndløper på en side.
Rekkverk fremstår som stabilt.

VVS TG 2
Vannrør av kobber fra byggeår.
Synlige deler av avløpsrør er av plast.
200 l varmtvannsbereder fra 1996. Berederen har avrenning fra ekspansjonsventil til gulv med sluk. Kontroll at støpsel viste ingen tegn til termiske skader.

Elektrisk anlegg
Vurdering:
Det er berøringsfare for strømførende komponenter i sikringsskap.
Tiltak / konsekvens:
Kontakt lokalt el-tilsyn om ytterligere informasjon ønskes.
Kontroller støpsel til bereder etter lengre tids sammenhengende bruk.

Terrengforhold TG 2
Vurdering:
På grunn av snødekkede flater er det ikke mulig å vurdere fallforhold fra grunnmuren.
Tiltak / konsekvens:
Feil fall på terreng vil gi økt vannmotstand mot grunnmur og drenering som igjen gir risiko for bygningsskader.

Annet:
Ved meglers befaring ble det observert muselik på vaskerom.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest av 23.05.1976. Kopi av denne følger vedlagt. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Regulering

Eiendommen ligger i et området regulert til bolig.

Forsvarsbygg oppdragsnummer

31-18-0001

Meglers oppdragsnummer

21218018
 

Vedlegg

Selgers egenerklæring, datert 14.03.18
Tilstandsrapport, datert 16.04.18
Matrikkelrapport
Dok.nr.: 407534
Plantegninger
Ferdigattest
Reguleringsplan kartutsnitt
Grunnkart
Energiattest

Vei, vann og avløp

Privat gårdsvei med avkjørsel til kommunal vei.

Boligen er tilknyttet privat felles vanntilførsel.
Avløp til kommunal avløpsledning.

Visning

Felles visninger blir annonsert på finn.no og forsvarsbygg.no. Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning utover dette.

Utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

For utleie av boligen eller deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Avtalebetingelser

Kjøpesum samt omkostninger må være innbetalt til meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelsesdato.

Megler med kontaktinfo/ansvarlig

Halgeir Johannessen
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Telefon: 995 42 244
halgeir.johannessen@eiendomsmegler1.no

Hilde Johansen
Saksbehandler
Telefon: 976 37 112
hilde.johansen@eiendomsmegler1.no
 

Prosjektleder Forsvarsbygg

Forsvarsbygg
Randi Gotliebsen
randi.gotliebsen@forsvarsbygg.no
Tlf: +47 815 70 400
Mobil: +47 99 43 12 22

Diverse opplysninger

Det gjøres oppmerksom på at selger ikke vil foreta videre utvask av boligen. Boligen overleveres som ved besiktigelse, men uten inventar. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Fra 2020 er det forbud mot fyring med fossil olje i husholdninger. I enkelte kommuner, skal all oljefyring fases ut innen 2020. Det betyr at det oljefyrte oppvarmingssystemet må fjernes, også oljetanken. Tanker som tas ut av bruk, skal tømmes, og avvikles på godkjent og forsvarlig måte. Enøketaten kan gi tilskudd til å fjerne fyrkjele og tilhørende oljetank, se for øvrig nettstedet www.oljefri.no for miljøvennlige alternativer til oljefyren. Kjøper av denne eiendommen gjøres oppmerksom på at han som fremtidig eier av bygget er ansvarlig for eksisterende oljetank og må innrette seg etter gjeldende regler samt det kommende forbudet. Ta kontakt med kommunen dersom du ønsker ytterligere opplysninger.

Denne boligen er radonmålt i 2013, og tiltak er ikke nødvendig da totalsummen er på ca. 67bq/m³.

Forsikring

Selger er selvassurandør. Kjøper anbefales å tegne fullverdiforsikring fra og med overtakelsesdagen. Blir imidlertid eiendommen ødelagt eller vesentlig skadet som følge av hendelse som selger ikke har ansvaret for før risikoovergang, faller avtalen bort.

Forbehold/annet

Eiendommen selges med forbehold om oppdragsgivers godkjennelse. Overtakelse kan skje når slik godkjennelse er gitt og kjøper har oppfylt sine forpliktelser etter avtalen.

Budgivning

Dersom De etter visningen ønsker å kjøpe eiendommen, må De snarest inngi skriftlig tilbud på eiendommen til megler, gjerne på budskjema eller brev. Budet må gi opplysninger om sannsynlig finansiering, og er bindende for budgiver. Kjøper oppfordres til å ta ovennevnte i betraktning ved budgivningen.

Tilbakemelding

Ta kontakt med prosjektleder Forsvarsbygg dersom du har spørsmål i etterkant av salget.

Salgs- og betalingsvilkår

Kjøper er gjort oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen, og at han dermed har liten kunnskap om eiendommens kvaliteter og eventuelle mangler. Kjøper må av denne grunn besiktige eiendommen nøye, og overtar denne i den stand den var ved besiktigelsen. Når det gjelder rydde- og rengjøring, vil kjøper måtte overta boligen slik den fremsto ved besiktigelse.
Kjøperen har besiktiget eiendommen. Eiendommen overtas i den stand den befinner seg i ved underskrift av avtalen ("som den er").
Avhl §3-9 fravikes imidlertid slik at kjøper ikke kan gjøre gjeldende at det foreligger skjulte mangler ved eiendommen, verken som følge av at selger ikke har oppfylt sin opplysningsplikt (avhl §§ 3-7 og 3-8), at eiendommen er i dårligere stand enn det kjøper har lagt til grunn (avhl ! 3-9, siste punktum).
Kjøper kan heller ikke påberope at det foreligger mangler i henhold til avhl §§ 4-17 og 4-18.
Avhl § 19 fravikes også, slik at den endelige reklamasjonsfristen settes til to år etter overtakelse. Det tas også forbehold om det foreligger feil i henhold til offentligrettslige krav, jfr avhl § 3-2, annet ledd.
FINN-kode: 120958544
Gårdsnummer: 53
Bruksnummer: 245
Adresse: Olderveien 3
Postnummer: 9325
Poststed: Bardufoss
Bruksareal (m2): 182
Bruttoareal (m2): 119
Byggår: 1974
Antall soverom: 3
Eierform: Eier (Selveier)
Tomtestørrelse (m2): 1467

Beliggenhet

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontakt

Halgeir Johannessen

Telefon: +47 995 42 244

Telefon: +47 995 42 244

E-post: halgeir.johannessen@eiendomsmegler1.no

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.