Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Leilighet med praktfull utsikt og gode solforhold - garasjeplass - må påregnes en del oppussing

Olsvikåsen 37

Prisantydning:

1 900 000,-

Låneverdi: 1 700 000,-

Verditakst: 1 900 000,-

Totalpris: 2 364 000,-


Postnummer/poststed

5183 Olsvik

Eiendomsbetegnelse

Gnr.142 Bnr.29 Andelsnr.23 Orgnr.852759712 i Bergen kommune

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Prisantydning

1 900 000 + omk.

Felleskostnader

Felleskostnader pr.mnd kr. 6 741,-
Felleskostnader inkluderer: Nedbetaling av fellesgjeld, garasje, renhold og Tv-anlegg.

Fellesgjeld

Borettslagets fellesgjeld:
Restsaldo: 86 585 116
Andel saldo: 464 000
* OBBK01-98207438626 A 37.748.835,- 27 år 1 md. 12 Flyt 2,10% * OBOS02-98207438634 A 48.836.281,- 13 år 9 md. 12 Flyt 2,10%

Sikringsordning fellesgjeld

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån)

Forretningsfører

Obos Eiendomsforvaltning AS
Det forutsettes at interessenter setter seg nøye inn i forretningsførers informasjon om borettslaget/sameiet før bud inngis. Vedtekter og husordensregler kan f.eks inneholde bestemmelser om vedlikehold av fellesareal, dugnader og dyrehold.

Verditakst

Utført av : Roar Kristoffersen / Roar Kristoffersen
Takstdato : 06.02.2018
Markedsverdi : 1 900 000,-

Ligningsverdi

Ligningsverdien er innhentet fra Skatteetaten / Altinn og gjelder for inntektsåret 2015.

Parkering

Det er en parkeringsplass i garasje. Denne er merket med nr. 23.

Oppvarming

Det er gulvvarme på bad. Ellers er det elektrisk oppvarming.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 99 kvm, Bruttoareal: 109 kvm

4. Etasje: Gang, bad, kjøkken, stue, vaskerom, 3 soverom og wc.
Det er bod i 1 etasje.

Arealene er oppgitt av takstmannenpå grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling, senest revidert 2015. Av rettledningen fremgår det at også areal (unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også o P-Rom.Dette kan være beboelsesrom somligger i kjeller , loftsrom, innglassede terrasser og garasjeplasser som f.eks i følge seksjonering tilhører boenheten. Dette avviker fra veilederen til NS3940 fra 2012 og kan bety at areal inngår i oppgitt areal selv om eierrettigheten ikke er dokumenter. Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges , selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Antall soverom

3

Eierform

Borettslag

Eiendomstype

Leilighet

Byggeår

1981

Etasje

4. etasje.

Tomt

Tomt eierform: Fellestomt
Tomteareal: 33890 kvm.
Beskaffenhet:

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral og god beliggenhet i Loddefjord. Med nydelig utsikt over Byfjorden mot Sotra. Dette er med på å gi den meget gode solforhold.
Det er kort avstand til skole og barnehage i nærområdet, buss i hovedvei, butikk, etc. Fine turmuligheter på
Lyderhorn. Det er gangavstand avstand til Vestkanten senter.
Det er heller ikke mer enn 8 - 10 minutters kjøring til Bergen sentrum.

Innhold

Leiligheten ligger i 4 etasje: Gang, bad, kjøkken, stue, vaskerom, 3 soverom og wc. I tillegg er det en bod i 1 etasje.
Fast parkering i garasjeanlegg.

Standard

Leiligheten har normal standard og er normalt utstyrt. Dette er en leilighet du må påregne en del oppussing og modernisering for å komme opp på dagens standard, men det er absolutt en flott leilighet for dere som vil sette deres eget preg på leiligheten.

Regulering

Området er regulert i bolig.

Forsvarsbygg oppdragsnummer

311-18-0026

Meglers oppdragsnummer

5-18-0040

Vedlegg

Takst
Basiskart
Vedtekter
Energimerking
Boligopplysninger

Visning

Felles visninger blir annonsert på finn.no og skifte.no. Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning utover dette.

Utleie

For utleie av boligen eller deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. planog bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Avtalebetingelser

Fullt oppgjør samt omkostninger forfaller ved overtagelse.

Prosjektleder Forsvarsbygg

Forsvarsbygg 934 05 587

Diverse opplysninger

Det gjøres oppmerksom på at selger ikke vil foreta videre utvask av boligen. Boligen overleveres som ved besiktigelse, men uten inventar. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunne
supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Forsikring

Selger er selvassurandør. Kjøper anbefales å tegne fullverdiforsikring fra og med overtakelsesdagen. Blir imidlertid eiendommen ødelagt eller vesentlig skadet som følge av hendelse som selger ikke har ansvaret for før risikoovergang, faller avtalen bort.

Forbehold/annet

Eiendommen selges med forbehold om oppdragsgivers godkjennelse. Overtakelse kan skje når slik godkjennelse er gitt og kjøper har oppfylt sine forpliktelser etter avtalen.

Budgivning

Dersom De etter visningen ønsker å kjøpe eiendommen, må De snarest inngi skriftlig tilbud på eiendommen til megler, gjerne på budskjema eller brev. Budet må gi opplysninger om sannsynlig finansiering, og er bindende for budgiver. Kjøper oppfordres til å ta ovennevnte i betraktning ved budgivningen.

Tilbakemelding

Ta kontakt med prosjektleder Forsvarsbygg dersom du har spørsmål i etterkant av salget.

Salgs- og betalingsvilkår

Kjøper er gjort oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen, og at han dermed har liten kunnskap om eiendommens kvaliteter og eventuelle mangler. Kjøper må av denne grunn besiktige eiendommen nøye., og overtar denne i den stand den var ved besiktigelsen. Når det gjelder rydde- og rengjøring, vil kjøper måtte overta boligen slik den fremsto ved besiktigelse.
Kjøperen har besiktiget eiendommen. Eiendommen overtas i den stand den befinner seg i ved underskrift av avtalen ("som den er").
Avhl §3-9 fravikes imidlertid slik at kjøper ikke kan gjøre gjeldende at det foreligger skjulte mangler ved eiendommen, verken som følge av at selger ikke har oppfylt sin opplysningsplikt (avhl §§ 3-7 og 3-8), at eiendommen er i dårligere stand enn det kjøper har lagt til grunn (avhl ! 3-9, siste punktum).
Kjøper kan heller ikke påberope at det foreligger mangler i henhold til avhl §§ 4-17 og 4-18.
Avhl § 19 fravikes også, slik at den endelige reklamasjonsfristen settes til to år etter overtakelse. Det tas også forbehold om det foreligger feil i henhold til offentligrettslige krav, jfr avhl § 3-2, annet ledd.
FINN-kode: 121467404
Gårdsnummer: 142
Bruksnummer: 29
Adresse: Olsvikåsen 37
Postnummer: 5183
Poststed: Olsvik
Bruksareal (m2): 99
Bruttoareal (m2): 96
Byggår: 1981
Antall soverom: 3
Eierform: Andel
Tomtestørrelse (m2): 33890

Beliggenhet

Kontakt

Vidar Nøttveit

Telefon: +47 488 88 402

E-post: vn@kapa.no

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.