Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Leilighet med flott beliggenhet midt i Elverum sentrum

Storgata 45B

Prisantydning:

1 175 000,-

Låneverdi: 0,-

Verditakst: 1 175 000,-

Totalpris: 1 502 000,-


Postnummer/poststed

2414 Elverum

Eiendomsbetegnelse

Gnr.31 Bnr.251 Aksjebrevnr.29 i Elverum kommune

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Prisantydning

1 175 000

Felleskostnader

Felleskostnader pr. kr. 5 158,-
Felleskostnader inkluderer: Inkluderer fyringsforskudd( kr. 592,-), avdrag andel fellesgjeld (kr 306,-), rente andel fellesgjeld (kr 608,-), lån balkonger (kr 1.250,-), canal digital med internett (kr 356,-), garasje (kr 300,-), brannvarslingsanlegg (kr 70,-). Resterende felleskostnader kr 1.676,- dekker bl.a. forsikring, kommunale avgifter, utvendig vedlikehold, snøbrøyting, vaktmestertjenester, strøm fellesarealer og forretningsførsel.

Fellesgjeld

Borettslagets fellesgjeld:
Lånenummer: SPAH02-18293896506 og SPAH03-18293896514
Type:Annuitetslån
Restsaldo: kr 11.889.027,-
Rest løpetid: 24 år og 7 mnd
Terminer pr år: 12
Rentebetingelser: 2,47%

Sikringsordning fellesgjeld

Boligselskapet har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til boligselskapet hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Forretningsfører

Obos Eiendomsforvaltning AS
Det forutsettes at interessenter setter seg nøye inn i forretningsførers informasjon om borettslaget/sameiet før bud inngis. Vedtekter og husordensregler kan f.eks inneholde bestemmelser om vedlikehold av fellesareal, dugnader og dyrehold.

Verditakst

Utført av : Morten Silkebækken AS
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 301 659,-
Markedsverdi : 1 175 000,-
Teknisk verdi : 1 301 659,-

Ligningsverdi

På forespørsel til Skattetaten har vi ikke mottatt opplysninger om likningsverdien på denne leiligheten.

Parkering

Det følger en garasje til hver leilighet. Forøvrig parkering på oppmerkede plasser.

Oppvarming

Borettslaget har fjernvarme gjennom ISTA som leses av automatisk og avregnes 1 gang pr. år. Det er elektrisk varmekabler på badet.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 68 kvm, Sekundærrom: 12 kvm, Bruksareal: 80 kvm

Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealmåling, senest revidert 2015. Av rettledningen fremgår det at også areal (unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også  P-Rom.Dette kan være beboelsesrom som ligger i kjeller , loftsrom, innglassede terrasser og garasjeplasser som f.eks i følge seksjonering tilhører boenheten. Dette avviker fra veilederen til NS3940 fra 2012 og kan bety at areal inngår i oppgitt areal selv om eierrettigheten ikke er dokumentert. Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges , selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Antall soverom

1

Eierform

Aksje

Eiendomstype

Leilighet

Byggeår

1948

Etasje

4. etasje.

Tomt

Tomt eierform: Fellestomt
Tomteareal: 9105 kvm.
Beskaffenhet: Vestvendt og solrik tomt på ca. 9.105,6 m² opparbeidet med store grøntarealer med hovedsaklig plen, busker og trær. Innganger mot Storgata. Asfalterte gangarealer og kjøreadkomst til kjelleretasjen på vestsiden av blokka.

Kort om eiendommen

Leilighet med flott beliggenhet midt i Elverum sentrum. Her er det kort veg til alt. Leiligheten ligger i 4.etg. og har meget gode utsikt og solforhold. Det følger med garasje til leiligheten.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet vis-a-vis Elverum kirke i sentrum. Kort vei til alle fasiliteter med bl.a.: Kremmertorget, postkontor, sjukehuset og Glomma med gangveier. Luftig og fritt beliggende med fin utsikt og gode solforhold.

Adkomst

Leiligheten ligger ved siden av Elverum videregående skole og Elverum kirke. Det vil være skiltet ved fellesvisning

Innhold

Leiligheten inneholder: Entre, bad, kjøkken,soverom og stue.
I tillegg følger to boder i nær tilknytning til leiligheten. Den en boden ble kjøpt til for mange år siden med tanke på å lage et soverom til. Nåværende eier har ikke gjort noe mer med dette og kjøper må dermed ta denne prosessen videre med styret og Elverum kommune. Det garanteres ikke for at slik endring vil kunne bli godkjent.

Standard

Attraktiv, romslig og praktisk leilighet. Leiligheten har flislagt bad med varmekabler i gulvet. Malt kjøkkeninnredning med glatte og profilerte fronter. Stor stue med utgang til romslig innglasset balkong. Mekanisk avtrekk fra kjøkken, WC og bad. Noe oppgraderinger må påregnes

Eiendom

Leiligheten ligger i en større boligblokk i Elverum sentrum fra 1948.

Utdrag fra boligsalgsrapport med verditakst

For bygningsmessig beskrivelse av leiligheten vises det til takst utført av Morten Silkebækken.

Fredning

Ikke relevant for denne eiendommen.
 

Regulering

Området er utbygget i hht gjeldende reguleringsplan/kommuneplan. Planen foreligger hos megler.

Forsvarsbygg oppdragsnummer

31-18-0007

Meglers oppdragsnummer

1180115.

Vedlegg

Mal Kjøpekontrakt
Takst
Megleropplysninger fra OBOS
Vedtekter
Husordensregler
Energiattest
Nabolagsprofil
Plantegning
Budskjema

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp

Visning

Felles visninger blir annonsert på finn.no og skifte.no. Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning utover dette.

Utleie

Det er ingen utleieforhold knyttet til leiligheten pr. i dag. Det gjøres oppmerksom på at det er en begrenset adgang til å leie ut, jfr. aksjelagets vedtekter. Vedtektene kan fås ved henvendlese til megler.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett i aksjelaget, men kjøper må godkjennes av styret.

Avtalebetingelser

Fullt oppgjør samt omkostninger forfaller ved overtagelse.

 

Megler med kontaktinfo/ansvarlig

Stein Olav Engebakken
Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1
Tlf: 90 67 21 15
E-post:stein.olav.engebakken@em1.no

 

Prosjektleder Forsvarsbygg

Eli Heggelund
eli.heggelund@forsvarsbygg.no.no
48 17 34 24

Diverse opplysninger

Det gjøres oppmerksom på at selger ikke vil foreta videre utvask av boligen. Boligen overleveres som ved besiktigelse, men uten inventar. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunne
supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Forsikring

Selger er selvassurandør. Kjøper anbefales å tegne fullverdiforsikring fra og med overtakelsesdagen. Blir imidlertid eiendommen ødelagt eller vesentlig skadet som følge av hendelse som selger ikke har ansvaret for før risikoovergang, faller avtalen bort.

Forbehold/annet

Eiendommen selges med forbehold om oppdragsgivers godkjennelse. Overtakelse kan skje når slik godkjennelse er gitt og kjøper har oppfylt sine forpliktelser etter avtalen.

Budgivning

Dersom De etter visningen ønsker å kjøpe eiendommen, må De snarest inngi skriftlig tilbud på eiendommen til megler, gjerne på budskjema eller brev. Budet må gi opplysninger om sannsynlig finansiering, og er bindende for budgiver. Kjøper oppfordres til å ta ovennevnte i betraktning ved budgivningen.

Tilbakemelding

Ta kontakt med prosjektleder Forsvarsbygg dersom du har spørsmål i etterkant av salget.

Meglersvederlag
Det er avtalt en provisjon på 1,51% eks.mva (minimum kr 32.000,- eks.mva

Salgs- og betalingsvilkår

Kjøper er gjort oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen, og at han dermed har liten kunnskap om eiendommens kvaliteter og eventuelle mangler. Kjøper må av denne grunn besiktige eiendommen nøye., og overtar denne i den stand den var ved besiktigelsen. Når det gjelder rydde- og rengjøring, vil kjøper måtte overta boligen slik den fremsto ved besiktigelse.
Kjøperen har besiktiget eiendommen. Eiendommen overtas i den stand den befinner seg i ved underskrift av avtalen ("som den er").
Avhl §3-9 fravikes imidlertid slik at kjøper ikke kan gjøre gjeldende at det foreligger skjulte mangler ved eiendommen, verken som følge av at selger ikke har oppfylt sin opplysningsplikt (avhl §§ 3-7 og 3-8), at eiendommen er i dårligere stand enn det kjøper har lagt til grunn (avhl ! 3-9, siste punktum).
Kjøper kan heller ikke påberope at det foreligger mangler i henhold til avhl §§ 4-17 og 4-18.
Avhl § 19 fravikes også, slik at den endelige reklamasjonsfristen settes til to år etter overtakelse. Det tas også forbehold om det foreligger feil i henhold til offentligrettslige krav, jfr avhl § 3-2, annet ledd.
FINN-kode: 120466135
Gårdsnummer: 31
Bruksnummer: 251
Adresse: Storgata 45B
Postnummer: 2414
Poststed: Elverum
Bruksareal (m2): 80
Bruttoareal (m2): 68
Byggår: 1948
Antall soverom: 1
Antall rom: 2
Eierform: Aksje
Tomtestørrelse (m2): 9105

Beliggenhet

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontakt

Stein Olav Engebakken

Telefon: +47 906 72 115

E-post: stein.olav.engebakken@em1.no

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.