Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Tiriltunga 20

Tiriltunga 20

Prisantydning:

2 250 000,-

Låneverdi: 1 900 000,-

Verditakst: 2 250 000,-

Totalpris: 2 479 465,-


Postnummer/poststed

2611 Lillehammer

Eiendomsbetegnelse

Gnr.67 Bnr.91 Andelsnr.20 Orgnr.850637792 i Lillehammer kommune

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Prisantydning

2 250 000

Felleskostnader

Felleskostnader pr.mnd kr. 3 960,-
Felleskostnader inkluderer: Andelens felleskostnader inkluderer bl. a.: renter og avdrag på boligens andel av fellesgjeld, kommunale avgifter, forsikrings av bygninger og fellesarealer (ikke innbo), forretningsførsel, revisjon, utvendig vedlikehold, kabel-tv etc.

Fellesgjeld

Borettslagets fellesgjeld: kr. 12 274 046
Lånenummer: 90507026655
Type: Annuitetslån
Restsaldo: 12 274 046
Andel saldo: 229 465
Rest løpetid: siste termin 30.09.2042
Terminer pr år: 4 terminer per år
Rentebetingelser: per 13.02.2018: 1,9%
 

Sikringsordning fellesgjeld

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS. Boligbyggelagenes Finansieringsselskap AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
 

Forretningsfører

Usbl Lillehammer
Det forutsettes at interessenter setter seg nøye inn i forretningsførers informasjon om borettslaget/sameiet før bud inngis. Vedtekter og husordensregler kan f.eks inneholde bestemmelser om vedlikehold av fellesareal, dugnader og dyrehold.
 

Verditakst

Utført av : Byggmester og Takstmann Stian Ekern
Takstdato : 30.11.2017
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 968 000,-
Markedsverdi : 2 250 000,-
Teknisk verdi : 1 968 000,-

Ligningsverdi

Det må påregnes at det opprettes likningsverdi etter kjøp av andelen.

Parkering

En garasjeplass medfølger til boligen. Ellers parkering på felles parkeringsplass.

Oppvarming

Peisovn i gangen i underetasjen. Eller elektrisk oppvarming med panelovner, og gulvvarme på badet og wc.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 113 kvm, Bruksareal: 120 kvm, Bruttoareal: 133 kvm

1.Etasje: Primærrom: 61 kvm. Bruksareal: 61 kvm. Bruttoareal: 67 kvm.
Underetasje: Primærrom: 52 kvm. Bruksareal: 59 kvm. Bruttoareal: 66 kvm. sekundærrom: 7 kvm:

Arealene er oppgitt av takstmannenpå grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling, senest revidert 2015. Av rettledningen fremgår det at også areal (unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også o P-Rom.Dette kan være beboelsesrom somligger i kjeller , loftsrom, innglassede terrasser og garasjeplasser som f.eks i følge seksjonering tilhører boenheten. Dette avviker fra veilederen til NS3940 fra 2012 og kan bety at areal inngår i oppgitt areal selv om eierrettigheten ikke er dokumenter. Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges , selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Antall soverom

3

Eierform

Borettslag

Eiendomstype

Enebolig

Byggeår

1982

Etasje

1. etasje og underetasje med inngang.

Tomt

Tomt eierform: Eiet tomt. Felles tomt for borettslaget.
Tomteareal: 27938 kvm.
Beskaffenhet: Skrånede mot vest ut for underetasjen og inngangen. Andelseier disponerer liten hage.

Kort om eiendommen

Enebolig i borettslag. Beliggende i etablert boligområde. God utsikt og solgang. Kort veg til barnehage, Ca. 2 km til barne- og ungdomsskole. Turområder like ved boligen. Gode ski- og sykkelmuligheter i nærområdet

Beliggenhet

Boligen ligger i Vårsetergrenda ca. 6 km opp for Lillehammer sentrum. Barnevennlig beliggenhet i et boområde som vesentlig består av ene- og flermannsboliger. Ca. 2 km til barneskole, butikk og idrettsanlegg. Flere barnehager i området.
Ca. 100 m til busstopp med god kommunikasjon til sentrum. Fine helårs turmuligheter i området.

Adkomst

Fra Lillehammer sentrum følg Messenlivegen ca. 4,5 km, Ta der inn til venstre i Blomsterbakken. Etter 900 meter ta opp Tiriltunga til høyre. Etter ca. 180 meter ligger Tiriltunga 20 på venstre side. Merket med til salgs skilt fra Eiendomsmegler1

Innhold

1. etasje: kjøkken, stue med utgang til balkong, og ett soverom med utgang til den østvendte hagen. Loft med loftsluke.
Underetasje: vindfang, hall/trappegang, 2 soverom, bad/vaskerom, separat wc, og bod.

Standard

Bad har vinylbelegg på gulv, våtromsvinyl vegger og malte, hvite himlinger. Baderomsinnredning i laminat med hvite, profilert fronter. Dusjkabinett. Vask med underskap. Stålkum. Varmtvannsbereder 198 l.
Kjøkkeninnredning i laminat med hvite, profilerte fronter. Benkeplate i laminat. Dobbel oppvaskkum. Fliser på vegg mellom over- og underskap. Plass til oppvaskmaskin og komfyr. Avtrekksvifte over komfyr.
Gulv: I all hovedsak vinylbelegg.
Noe knirk i gulvene. Mindre skjeveheter.
Betonggulv delvis dekket med teppefliser i bod.
Vegger: Malte plater.Himlinger: Hvitmalte tak-ess-plater. Umalte takplater i boden.
Markiser utenfor stue og kjøkkenvindu.
TV og Internett: Canal Digital.

Utdrag fra boligsalgsrapport med verditakst

Tilstandsrapport er vedlagt salgsoppgaven. Hele rapporten må gjennomgås nøye før bud inngis.
Fra rapporten kan det nevnes at badet begynner å nærme seg forventet levetid, og det må etter hvert påregnes rehabilitering. Mindre skjevheter.

Regulering

Området og eiendommen er regulert til bolig. Reguleringsbestemmelsene for Vårsetergrenda kan fås ved henvendelse til megler.

Forsvarsbygg oppdragsnummer

311-18-0001

Eiendomsmegler1 oppdragsnummer

2018058

Vedlegg

Plantegninger. Kartutsnitt. Tilstandsrapport bolig fra takstmann Stian Ekern datert 29.01.18. Energiattest. Boligopplysninger fra USBL. Vedtekter for Lia borettslaget.
Kjøpekontraktsmal. Budskjema. Grunnboksutskrift

Salgsoppgave opprettet

26.02.2018

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Privat veg i borettslaget.

Visning

Felles visninger blir annonsert på www.finn.no og www.forsvarsbygg.no. Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning utover dette.

Utleie

For utleie av boligen eller deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for medlemmer i borettslaget og USBL sine medlemmer. Forkjøpsrett må hevdes hos USBL innen gitte frister.

Avtalebetingelser

Fullt oppgjør samt omkostninger forfaller ved overtagelse.

Megler med kontaktinfo/ansvarlig

Svein Magnus Enberget
Eiendomsmegler MNEF
Telefon 41 61 07 05
E-post svein@em1-lillehammer.no

Prosjektleder Forsvarsbygg

Eli Heggelund

Diverse opplysninger

Det gjøres oppmerksom på at selger ikke vil foreta videre utvask av boligen. Boligen overleveres som ved besiktigelse, men uten inventar. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunne
supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Forsikring

Selger er selvassurandør. Kjøper anbefales å tegne fullverdiforsikring fra og med overtakelsesdagen. Blir imidlertid eiendommen ødelagt eller vesentlig skadet som følge av hendelse som selger ikke har ansvaret for før risikoovergang, faller avtalen bort.

Forbehold/annet

Eiendommen selges med forbehold om oppdragsgivers godkjennelse. Overtakelse kan skje når slik godkjennelse er gitt og kjøper har oppfylt sine forpliktelser etter avtalen.

Budgivning

Dersom De etter visningen ønsker å kjøpe eiendommen, må De snarest inngi skriftlig tilbud på eiendommen til megler, gjerne på budskjema eller brev. Budet må gi opplysninger om sannsynlig finansiering, og er bindende for budgiver. Kjøper oppfordres til å ta ovennevnte i betraktning ved budgivningen.

Tilbakemelding

Ta kontakt med prosjektleder Forsvarsbygg dersom du har spørsmål i etterkant av salget.

Salgs- og betalingsvilkår

Kjøper er gjort oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen, og at han dermed har liten kunnskap om eiendommens kvaliteter og eventuelle mangler. Kjøper må av denne grunn besiktiget eiendommen nøye, og overtar denne i den stand den var ved besiktigelsen. Når det gjelder rydde- og engjøring, vil kjøper måtte overta boligen slik den fremsto ved besiktelse.

Kjøper er gjort oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen, og at han dermed har liten kunnskap om eiendommens kvaliteter og eventuelle mangler. Kjøper må av denne grunn besiktige eiendommen nøye., og overtar denne i den stand den var ved besiktigelsen. Når det gjelder rydde- og rengjøring, vil kjøper måtte overta boligen slik den fremsto ved besiktigelse.
Kjøperen har besiktiget eiendommen. Eiendommen overtas i den stand den befinner seg i ved underskrift av avtalen ("som den er").
Avhl §3-9 fravikes imidlertid slik at kjøper ikke kan gjøre gjeldende at det foreligger skjulte mangler ved eiendommen, verken som følge av at selger ikke har oppfylt sin opplysningsplikt (avhl §§ 3-7 og 3-8), at eiendommen er i dårligere stand enn det kjøper har lagt til grunn (avhl ! 3-9, siste punktum).
Kjøper kan heller ikke påberope at det foreligger mangler i henhold til avhl §§ 4-17 og 4-18.

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Kabel-TV, Garasje/P-plass, Utsikt

FINN-kode: 114952400
Gårdsnummer: 67
Bruksnummer: 91
Adresse: Tiriltunga 20
Postnummer: 2611
Poststed: Lillehammer
Bruksareal (m2): 120
Bruttoareal (m2): 113
Byggår: 1982
Antall soverom: 3
Antall rom: 4
Eierform: Andel
Tomtestørrelse (m2): 27938
Fasiliteter: Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Kabel-TV, Garasje/P-plass, Utsikt

Beliggenhet

Visning

Visning etter avtale med megler

Kontakt

Svein Magnus Enberget

Telefon: +47 416 10 705

Telefon: +47 61 27 97 17

E-post: svein@em1-lillehammer.no

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.