Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Stor og innholdsrik enebolig med storslått natur rett på utsiden av døren. Tidsmessig kjøkken, skjermet terrasse og garasje.

Utsikten 6

Prisantydning:

1 850 000,-

Låneverdi: 1 600 000,-

Verditakst: 1 850 000,-

Totalpris: 1 850 000,-


Postnummer/poststed

9750 Honningsvåg

Eiendomsbetegnelse

Gnr. 9 Bnr. 88 og 89

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Prisantydning

1 850 000,-

Verditakst

Kr. 1 850 000,- Datert 10/11 2017 av takstmann Bjarne Hansen V/ Mester Nord AS.

Ligningsverdi

kr. 335 975,- for 2016. Formuesverdien er beregnet av Skatteetatens boligkalkulator.
Verdien gjelder som primærbolig.

Kommunale avgifter

kr. 16 577,- pr år.

Årlig festeavgift til Finnmarkseiendommen kr. 2 051,-. Festeavgiften er henholdsvis kr. 1 098,- for bnr. 88 og 953,- for bnr. 89.

Parkering

Det er parkering i frittliggende garasje og på gruslagt gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med varmepumpe og panelovner, samt gulvvarme i hobbyrom og på bad. I tillegg er det innfelt peis i stuen. Det opplyses at varmekabler i hobbyrom og på ett bad/wc er defekte.

Arealer og fordeling per etasje

P-rom: 213 kvm. Bra: 231 kvm.
P-rom:
Underetasje: Gang, hobbyrom, kjøkken, vindfang, 2 wc
1.Etasje: Kjøkken, stue, spisestue, trapperom, vindfang
Loft: Bad/wc 1, bad/wc 2, gang, trapperom, 3 soverom
Bra pr. etasje:
U.etg: 90 kvm.
1 etg: 74 kvm.
Loft: 55 kvm

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har arealberegnet boligen, disse har takstmannen har målt opp og har oppgitt de arealene som fremkommer av denne oppgave.

Eierform

Selveier

Eiendomstype

Enebolig

Byggeår

1980

Etasje

3

Tomt

Tomt eierform:Festetomt
Tomteareal: 989 kvm.
Beskaffenhet: Eneboligen ligger på en lite vedlikeholdt tomt, men som med omsorg og kjærlighet kan bli en nydelig perle. Deler av tomten er inngjerdet og noe opparbeidet med forstøtningsmur ved gruset gårdsplass. Tomten er for øvrig omkranset av storslått naturlandskap.
Fra stuen er det utgang til en herlig terrasse med nydelig utsikt mot majestetiske fjelltopper. Terrassen er fint skjermet av gulmalte levegger med rekkverk i front. Videre har terrassen trapp til hage og svært god plass til møblement for både sosiale sammenkomster og late sommerdager.

Stortinget har med virkning fra 01.07.2015 vedtatt enkelte endringer i tomtefesteloven.
Festeren har fortsatt en ubetinget rett til fornye festekontrakten ved utløpsdato. Men som følge av dommen i den europeiske menneskerettighetsdomstol gis grunneier rett til å foreta et "engangsløft" av festeavgiften, med inntil 2 % av tomteverdien, med fradrag for verdiøkning som festeren har tilført tomten. Festeavgiften er likevel begrenset til kr 9.000 per da, med tillegg for økning i pengeverdien fra 01.01.2002 (i dag ca kr 11.400). Senere reguleringer skal foretas iht endringer i konsumprisindeksen (KPI).

Festeavtaler som løper ut etter 1. juli 2015:
Når festetiden er ute, forlenges festeavtalen i utgangspunktet på samme vilkår som før. Bortfesteren kan imidlertid kreve regulering av festeavgiften til ovennevnte nivå innen tre år etter at festetiden er ute.

Festeavtaler som allerede er forlenget:
For avtaler som er forlenget før 1. juli 2015, fortsetter festeavtalen i utgangspunktet å løpe på samme vilkår som før. Bortfesteren kan imidlertid fra ikrafttredelsen av loven og frem til og med 31.12. 2017 kreve regulering av festeavgiften begrenset til kr 8000 pr år + gammel festeavgift, maksimert til totalbeløpet nevnt ii 1. ledd. Etter dette tidspunktet kan det kreves fullt påslag, med regulering etter KPI.

Unntak:
Dersom det i festekontrakten er 1) avtalt en rett for festeren til forlengelse og 2) at det følger av kontrakten at bortfesteren ikke har rett til regulering utover det som følger av endringer i pengeverdien, skal avtalen følges, dvs løpe videre på samme vilkår.

Kort om eiendommen

Utsikten 6 er en stor og innholdsrik enebolig over tre plan. Eiendommen har en nydelig beliggenhet omkranset av storslått natur med flotte tur- og friområder rett på utsiden av døren. Det er i tillegg kort vei til barnehage, butikk og Honningsvåg sentrum med sine fasiliteter. Det er gode parkeringsmuligheter i frittstående garasje og på gruslagt gårdsplass.

Boligen er oppført i 1980, og har de senere år blitt betydelig påkostet innvendig så vel som utvendig. Denne romslige boligen har et nyere, tidsmessig kjøkken og en stor stue med peis og plass til spisebord. Videre har boligen to pene bad, tre soverom og to boder. Boligen har i tillegg en underetasje med separat inngangsparti. Underetasjen er innredet med et praktisk kjøkken, to toalettrom, hobbyrom og tre boder.

Kort fortalt
- Stor og innholdsrik enebolig over tre plan.
- Parkering i garasje og på gårdsplass.
- Stor, skjermet terrasse med nydelig utsikt.
- Eneboligen har to separate innganger.
- Nyere, tidsmessig kjøkken i første etasje.
- Boligen har også kjøkken i underetasjen.
- Romslig stue med peis og spiseplass.
- To bad, begge nylig overflatebehandlet.
- Tre soverom med plass til garderobe.
- God lagringsplass i hele fem boder.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et naturskjønt boligområde, ca. 2,7 km nord for Honningsvåg sentrum i Nordkapp kommune. Boligen har fantastiske tur- og friområder rett på utsiden av døren, og det er nærhet til barnehager, butikk og gode servicetilbud.

Honningsvåg har fastlandsforbindelse via undersjøisk veitunnel under Magerøysundet, daglige anløp fra hurtigruten, flere lokale skipsruteforbindelser, samt daglig flyforbindelse til Oslo. Byen er et av landets største fiskevær og kan tilby et fantastisk sjøfiske så vel som storslått natur, scooterløyper, skiløyper og alpinbakke. Alpinbakken ligger i Nordvågen, der heisens avgangspunkt er på ganske nøyaktig 71 grader nord.

I tillegg er byen et populært turiststed om sommeren. Havnepromenaden byr på et yrende folkeliv, museum, filmsenter og idylliske uteserveringer. Her kan man også beskue cruiseskipene, hurtigruten og koselige lokale brygger med aktivitet.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Joker og Coop Prix. Sistnevnte har også post i butikk, mens Joker tilbyr hjemkjøring av varer. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Honningsvåg et variert utvalg med bl.a. bank, minibank, apotek, vinmonopol, mote, interiør, blomster, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege etc. Kommunen har også et meget godt utbygd helse- og omsorgstilbud.

Fra eiendommen er det ca. 2,7 km til Honningsvåg barne- og ungdomsskole med SFO. Nordkapp kommune har hatt full barnehagedekning i flere år, og kan skilte med tre kommunale barnehager. Nordkapp Maritime fagskole ligger også i kommunen.

Adkomst

Enkel adkomst via offentlig asfaltert vei. Via Nordkappveien E69 kjøres opp mot Utsikten. Utsikten 6 ligger på venstre hånd og er gul av farge, følg nummereringen.
 

Innhold

Entré
Boligen har et hyggelig inntrukket inngangsparti i første etasje, noe som er praktisk på stormfulle dager. Boligen har i tillegg separat inngang til underetasjen hvor man finner hobbyrom, kjøkken, to toalettrom og tre boder. Det er utført større påkostninger på boligen i senere tid, som blant annet overflatebehandling av innvendige overflater.

Kjøkken
Kjøkkenet i første etasje har en nyere innredning, i klassisk L-design. Her er det vindu over kjøkkenbenk, lyspanelte vegger og mørk eikeparkett på gulv. Den tidsmessige innredningen har benkeskap med mørke eikefronter og overskap med frostet glass i mørk innfatning. Benkeplaten er i dempet sort med dobbel oppvaskkum og gode arbeidsflater. Ellers har kjøkkenet plass til et lite frokostbord og opplegg for oppvaskmaskin.

Kjøkken 2
Boligen har i tillegg et innredet kjøkken i underetasjen med et praktisk U-design som gir gode arbeidssoner og rikelig med benkeplass. Den takhøye innredningen består av lyse, profilerte fronter og laminat benkeplate med dobbel oppvaskkum. Videre har kjøkkenet ventilator over kokesone og plass til oppvaskmaskin.

Stue
Eneboligen har en romslig stue med parkettgulv i fin kontrast til lyspanelte vegger. Stuen har god plass til møblement hvor en innfelt peis gir naturlig skille mot spisestuen. I hjørnet av rommet er det en barløsning som gir et sosialt samlingspunkt. Stuen har gode vindusflater som ivaretar den fantastiske utsikten, og fra spisestuen er det utgang til en stor, skjermet terrasse.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to funksjonelle bad og to toalettrom. Begge toalettrommene ligger i underetasjen og er utstyrt med toalett og servant. Badene ligger i loftsetasjen og har grå gulvfliser med sokkelflis. Vegger og himlinger er nylig overflatebehandlet med maling, og sanitærutstyret er montert i senere tid.

Det ene badet er innredet med servant og speil med downlights, samt vegghengt toalett og dusjkabinett.
Det andre badet er innredet med heldekkende servant på underskap med lyse, profilerte fronter og tilhørende overskap med speil og belysning. Ellers har badet gulvmontert toalett og dusjkabinett med glassdører.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre soverom i loftsetasjen hvor det også finnes to bad. Rommene har plass til smarte garderobeløsninger, og det er fin utsikt fra vinduene. I tillegg har boligen et hobbyrom i underetasjen. Eneboligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. to boder i loftsetasje og tre boder i underetasjen.

Standard

Overflater i hovedsak som følger:
Gulv: Belegg, gulvfliser og parkett.
Vegger: malt miljøtapet/glassfiberstrie, trepanel lakket utførelse, malt puss, fabrikkmalte veggplater.
Tak/himlinger: Malte himlingsplater og plankett.

Eiendom

Eneboligen ligger på en lite vedlikeholdt tomt, men som med omsorg og kjærlighet kan bli en nydelig perle. Deler av tomten er inngjerdet og noe opparbeidet med forstøtningsmur ved gruset gårdsplass. Tomten for øvrig er omkranset av storslått naturlandskap.
Fra stuen er det utgang til en herlig terrasse med nydelig utsikt mot majestetiske fjelltopper. Terrassen er fint skjermet av gulmalte levegger med rekkverk i front. Videre har terrassen trapp til hage og svært god plass til møblement for både sosiale sammenkomster og late sommerdager.

Utdrag fra boligsalgsrapport med verditakst

* Tilstandsgrad 3 satt på bakgrunn av rekkverk mangler i trappeløp samt for stor åpning fra trapp i underetasje
* Tilstandsgrad 3 satt med bakgrunn av manglende/mangelfull ventilering av bad/wc på loft og wc-rom i underetasjen.
* Tilstandsgrad 3 satt da ventilasjonen generelt ikke tilfredsstiller dagens krav, manglende lufting av p-rom, manglende ventilhetter utvendig m.m.
* Tilstandsgrad 2 satt på drenering grunnet alder og dermed må det påregnes at dreneringen er svekket.
* Tilstandsgrad 2 anført grunnet fuktmåling viste utslag på måleindikator på golv mot utvendige hjørne sørvestfasade og
langs deler av vestfasade.
* Tilstandsgrad 2 satt på garasjen da kledning ned mot
marknivå er fuktutsatt samt diverse fuktmerker og svertesopp registreres.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. Jf. plan- og bygningsloven § 21.10, 5 ledd utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige. Ulovlig oppførte tiltak vil kommunen fremdeles kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk.
Kjøper overtar ansvar, risiko og eventuelle konsekvenser knyttet til dette.

Regulering

Eiendommen er regulert til bygg og anleggsformål. Det gjøres oppmerksom på at det er innført "Midlertidigforbud mot tiltak" Reguleringsplan for kommuneplanens arealdel ligger vedlagt. Nordkapp kommune jobber med ny reguleringsplan/sentrumsplan som også vil omfatte Utsikten.

Forsvarsbygg oppdragsnummer

311-17-0051

Eiendomsmegler1 oppdragsnummer

2417162

Vedlegg

Takst
Matrikkelbrev
Reguleringskart
Tegninger
Målebrev
Situasjonskart
Festekontrakter
Energiattest

Salgsoppgave opprettet

13/12-2017

Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Vann og avløp via private stikkledninger.


 

Visning

Felles visninger blir annonsert på finn.no og forsvarsbygg.no. Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning utover dette.

Utleie

For utleie av boligen eller deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Avtalebetingelser

Fullt oppgjør samt omkostninger forfaller ved overtagelse.

 

Megler med kontaktinfo/ansvarlig

Megler Egil Haugen
Mob: 905 11 486
Epost: egil.haugen@eiendomsmegler1.no

Prosjektleder Forsvarsbygg

Forsvarsbygg (megler)
Torstein Madssen
Torstein.madssen@forsvarsbygg.no
815 70 400

Diverse opplysninger

Det gjøres oppmerksom på at selger ikke vil foreta videre utvask av boligen. Boligen overleveres som ved besiktigelse, men uten inventar. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Forsikring

Selger er selvassurandør. Kjøper anbefales å tegne fullverdiforsikring fra og med overtakelsesdagen. Blir imidlertid eiendommen ødelagt eller vesentlig skadet som følge av hendelse som selger ikke har ansvaret for før risikoovergang, faller avtalen bort.

Forbehold/annet

Eiendommen selges med forbehold om oppdragsgivers godkjennelse. Overtakelse kan skje når slik godkjennelse er gitt og kjøper har oppfylt sine forpliktelser etter avtalen.

Budgivning

Dersom De etter visningen ønsker å kjøpe eiendommen, må De snarest inngi skriftlig tilbud på eiendommen til megler, gjerne på budskjema eller brev. Budet må gi opplysninger om sannsynlig finansiering, og er bindende for budgiver. Kjøper oppfordres til å ta ovennevnte i betraktning ved budgivningen.

Tilbakemelding

Ta kontakt med prosjektleder Forsvarsbygg dersom du har spørsmål i etterkant av salget.

Salgs- og betalingsvilkår

Kjøper er gjort oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen, og at han dermed har liten kunnskap om eiendommens kvaliteter og eventuelle mangler. Kjøper må av denne grunn besiktiget eiendommen nøye, og overtar denne i den stand den var ved besiktigelsen. Når det gjelder rydde- og rengjøring, vil kjøper måtte overta boligen slik den fremsto ved besiktelse.

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Garasje/P-plass, Turterreng, Utsikt

FINN-kode: 109474714
Gårdsnummer: 9
Bruksnummer: 88
Adresse: Utsikten 6
Postnummer: 9750
Poststed: Honningsvåg
Bruksareal (m2): 231
Bruttoareal (m2): 213
Byggår: 1980
Eierform: Eier (Selveier)
Tomtestørrelse (m2): 683
Fasiliteter: Peis/Ildsted, Garasje/P-plass, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontakt

Egil Haugen

Telefon: +47 905 11 486

E-post: egil.haugen@eiendomsmegler1.no

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.