Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Innovasjon: Stor interesse for dialogkonferansen

Over 70 mulige innovatører deltok digitalt på vår første dialogkonferanse om å utvikle mer fleksible og mobile bygg torsdag. Se opptaket fra dialogkonferansen 18. februar her. 

Klikk her for å se opptaket fra dialogkonferansen 18. februar. 

Vil opprette dialog med markedet
Prosjektleder for innovasjonsprosjektet i Forsvarsbygg, Hilde Spansvoll, har invitert mulige leverandører og fagmiljøer til en digital dialogkonferanse som en forberedelse til et innovasjonspartnerskap. Målet er å styrke Forsvarets operative evne, og bidra til et godt totalforsvar i Norge, ved å utvikle mer fleksible og mobile bygg.
– Hensikten med konferansen er å opprette dialog med markedet slik at vi kan få kunnskap om det finnes fremtidsrettede løsninger som dekker behovene våre, eller om det er mulig å utvikle nye løsninger, sier Spansvoll.

– Lover bra for det videre arbeidet
Hilde er glad for å at så mange innovatører har vist interesse.
– Det er veldig hyggelig at så mange mulige innovatører er interessert. Dette lover bra for det videre arbeidet. Vi har trua på at noen av disse kan komme med kreative og spennende løsninger for fremtidens bygging, sier Spansvoll.

I etterkant av dialogkonferansen oppfordres konferansedeltakerne til å melde seg på en-til-en-samtaler med oss, som vil foregå 8. – 10. mars. Prosjektet fikk i fjor 15 millioner kroner i midler fra Innovasjon Norge. Les mer om prosjektet på våre nettsider.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.