Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Forsvarsmedaljen med laubærgren til Ole Petter Gundersen

​Forsvarsmedaljen med laubærgren ble på fredag utdelt Ole Petter Gundersen under en verdig seremoni på Sessvollmoen leir.

Det var oberstløytnant Kjevik, sjef Forsvarets Ammunisjons-og EOD skole, som utdelte medaljen på vegne av forsvarssjef Eirik Kristoffersen. 

Direktør Forsvarsbygg, Thorbjørn Thoresen uttaler:

Gratulerer så mye til Ole Petter, med en stor og viktig innsats gjennom mange år. Dette er en velfortjent heder fra Forsvaret og forsvarssjefen, som jeg stiller meg fullt og helt bak. Dette er dessuten noe vi alle i Forsvarsbygg skal ta til oss og glede oss over. Det vi gjør er viktig, og legges merke til av Forsvaret. Og vi har dyktige medarbeidere og kollegaer! Det skal vi være stolte av!

Gundersen fikk den høythengende utmerkelsen for sin årelange innsats som prosjektleder for eksplosivrydding under tilbakeføringen av Hjerkinn skytefelt til naturen. Mer enn 15.000 soldater har deltatt under arbeidet. Kommandersersjant Skøien deltok også. 


Tilstede var også totalprosjektleder for Hjerkinn-PRO, Pål Skovli Henriksen, en rekke forsvarsbyggere, venner og også OPs nærmeste familie

Vi gratulerer, og er stolte forsvarsbyggere!

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.