Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Nye indikatorer for HMS og SHA

Forsvarsbygg, Statens vegvesen, Statsbygg, Bane NOR og Norsk Eiendom har utformet felles indikatorer for å måle nivået på helse, miljø og sikkerhet (HMS) og sikkerhet, helse og arbeidsmiljø (SHA).

Entreprenører og byggherrer inviteres til en presentasjon av indikatorene i bygge- og anleggsprosjekter den 24. januar 08.00-10.00. Frokostmøtet avholdes hos Forsvarsbygg på Grev Wedels plass 5 i Oslo, i auditoriet i 1. etg. - Felles definisjoner av HMS-indikatorene og ensartet innrapportering i prosjekter, er en forutsetning for å måle egne HMS-presentasjoner og å sammenligne seg med andre byggherrer og prosjekter. Derfor håper vi at så mange entreprenører og byggherrer som mulig melder seg på frokostmøtet. Her blir det også anledning til å stille spørsmål, sier direktør Erik Øimoen i Forsvarsbygg.

Hør om standarden og veilederen
På frokostmøtet presenteres standarden og veilederen for innrapportering og bruk av HMS og SHA-indikatorene. Tiltaket er en del av Charteret for en skadefri bygge- og anleggsnæring. Forsvarsbygg, Statens vegvesen, Statsbygg, Bane Nor (tidligere Jernbaneverket) og Norsk Eiendom er byggherregruppa i charteret og har utarbeidet de nye indikatorene.

Meld deg på
Påmelding skjer til: bjorn.hilding.eriksson@forsvarsbygg.no

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.