Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Fullt hus på premiere

Alle plassene var fylt da  premieren av "Landscape Healing" gikk av stabelen i helga.

På lørdag var det klart for premiere av den nye filmen "Landscape Healing", som følger Norgeshistoriens største naturrestaurering på Hjerkinn og i tillegg flere av våre totalt 31 ryddeprosjekter i tidligere skyte- og øvinsgsfelt over hele landet.

Ekstra stoler
Oppmøtet var svært godt, og arrangøren måtte derfor bære inn ekstra stoler for å få plass til alle som ville se filmen. "Landscape Healing" er regissert av den anerkjente regissøren Richard John Seymour, som tidligere har blitt nominert til den britiske filmprisen BAFTA.

Film og panelsamtale
Filmen er produsert av 3RW Arkitekter, og det var de som arrangerte visningen og den etterfølgende panelsamtalen. 

I panelet  deltok Forsvarsbygg med senior kommunikasjonsrådgiver Trond Enemo, sammen med forskningsdirektør Inga Bruteig fra Norsk institutt for naturforskning (NINA), Haakon Rasmussen fra 3RW og filmskaperen selv. Panelsamtalen ble det ledet av Ingerin Helsin Almaas fra DOGA i Oslo.

I forkant av panelsamtalen overbrakte Forsvarsbyggs assisterende direktør, Camilla Mathiesen, en hilsning og takk til både arrangøren, filmskaperne og ikke minst alle de i Forsvarsbygg som har bidratt i Forsvarsbyggs prosjekter rundt om i hele landet. Fra vår ledelse var også avdelingsdirektør for Forsvarsbygg ressurssenter Linn Rålien Westersø og avdelingsdirektør Forsvarsbygg prosjekt- og avhending Vigdis Kampenes tilstede på premieren.

Nordens største
Oslo arkitekturtriennale er Nordens største arkitekturfestival og en av verdens viktige møteteplasser for diskusjon av arkitektur og byutvikling.

Gjennom utstillinger, konferanser, debatter, utflukter, publikasjoner og andre formater skal OAT utfordre arkitekturfagfeltet og få  publikum til å reflektere over hva som er en god by. Triennalen skal også inspirere lokale, nordiske og internasjonale debatter rundt arkitektur og byutvikling.

 

Stillbilde fra "Landscape Healing": Richard John Seymour 3RW
Øvrige foto: Britt Agnete Enemo

 

 

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.