Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Helgelandsmoen - Utviklingseiendom i særklasse

Helgelandsmoen leir annonseres for salg nå! Leiren er Skifte Eiendoms første store militær leir som legges ut for salg.

På Helgelandsmoen sitter solid teknisk kompetanse og fremragende yrkespedagogikk i veggene. Gjennom generasjoner er teknisk materiell utviklet og testet her, og mannskaper og instruktører har fått sin utdanning og trening. Som resultat av dette framstår Helgelandsmoen i dag som et skreddersydd anlegg for utdanning, teknisk og industriell virksomhet.

Her finnes produksjonslokaler og verksteder, undervisningslokaler og spesialrom for mikroelektronikk, kulde, data, mekanisk testing, lakk, motor m.m. Men Helgelandsmoen er mer enn hard teknikk. Eiendommen innbyr til både hjerne og hjerte, inspirasjon og kreativitet. Over de store furukronene høres suset av en morgendag med blanke ark og nye muligheter.

Konsept: Hard kjerne med myke tilleggselementer Verksted-/undervisningsbygg på 14.400 m2 danner kjernen i et konsept for videreutvikling rettet mot verkstedproduksjon innen industri, bil og maskin i kombinasjon med yrkesutdanning.

Med dette som basis skisseres også et nyskapningssenter sterkt forankret i næringsvirksomhet og utdanningsinstitusjoner. Eiendommens fasiliteter for overnatting og forpleining skaper et særlig godt fundament for å tilby utdanningstjenester for næringslivet og offentlig virksomhet i det nasjonale markedet. Sentral beliggenhet i forhold til Oslo, fly og bane er viktige fortrinn i denne sammenheng. Vinnerkultur og skaperkraft knyttes inn gjennom idrettens og kulturens deltakelse i konseptet.

Nøkkelopplysninger Helgelandsmoen ligger i Hole kommune med adkomst fra E16 ved Norderhov via fv. 158. Reisetiden til Oslo er ca. 50 min. Tomtearealet er ca. 385 dekar og byggearealet ca. 37.500 m2 bto.

Til alle interessenter
Kontakt gjærne vår megler for Helgelandsmoen leir, Terje Trym Rustad, Gjensidige NOR Næringsmegling, tlf. 22 31 84 50.

Prosjektleder for Helgelandsmoen Leir er Einar Amlie Karlsen, Skifte Eiendom, tlf. 91 70 40 84.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.