Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Boliger/fritidsbebyggelse

Skifte selger ut et betydelig antall boliger. Vi har her konsentrert oss om energi i første omgang. Det oppgis lenker til aktuelle nettsider som kan hjelpe beboerne til energieffektivisering av boligen.

ENOVA
Statsforetaket ENOVA eies av Olje- og energi. ENOVA skal bidra til å styre arbeidet med en miljøvennlig omlegging av energibruk og energiproduksjon i Norge. Deres internettsider har mye grundig informasjon.

Varmepumper
Ønsker du å skaffe deg varmepumper bør du sette deg grundig inn i de ulike alternativer som finnes på markede. Norsk Varmepumpeforening kan gi deg tips. Se deres side.

Pellets
Økende interesse for bruk av pellets har medført flere leverandører på markedet. Søk på ordet pellets på Internett.

Gass
Firmaet Gasnor som har hovedkonto på Karmøy i Rogaland har som formål å distribuere og tilby naturgass til innenlandske brukere.

Strømstyring
Ulike systemer for strømstyring med nattsenking, dagsstyring, bevegelsesstyring mm. er blitt populært. Det er betydelig hva som kan spares av energi uten at dette går ut over komforten.

Bygningsteknisk
Tetting og isolering kan være et nødvendig tiltak for boligen. Særlig tetting av vinduer og dører og tilleggsisolering av loft kan ha en betydelig effekt på oppvarmingsbehovet, uten at det er forbundet med store kostnader.

Våtrom
Mange byggeskader registreres i forbindelse med våtrom.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.