Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Harstad-investorer overtar Nes fort

Skifte Eiendom har solgt Nes Fort i Lødingen til en investorgruppe med base i Harstad. Kjøperne har planer om en helhetlig utvikling av området i dialog med Lødingen kommune. Eiendommen er solgt for 10,5 millioner kroner.

Kjøperne Bente Slåtto Steien, Bjørn Harald Steien og Bjørn Slåtto fra Harstad. De har lang erfaring med forretningsdrift og -utvikling, men vil foreløpig ikke presentere detaljerte planer for hva som skal skje på Nes i tida framover.

- Vi ønsker å bruke tid på å få til en helhetlig utvikling av området i dialog med kommunen. Det vil omfatte både bygging av fritidsboliger og utvikling av næringsvirksomhet. Vi er interessert i å få til lønnsom aktivitet på området vi har investert i. Får vi det til, vil det også gi nye arbeidsplasser til Lødingen, sier Bjørn Slåtto som er talsmann for kjøperne.

Fornøyd
Skifte Eiendom er fornøyd med at salget nå er kommet i havn. - Jeg er trygg på at vi har funnet kjøpere som vil utvikle Nes Fort på en god måte til beste for Lødingen. Vi har jobbet med dette salget i flere år for å markedsføre Nes Fort for mulige kjøpere over hele landet. I denne siste runden var det hele seks seriøse budgivere med. Det betyr at vi har fått den prisen for Nes Fort som markedet er villig til å gi, konstaterer regionsjef Trond Eliassen i Skifte Eiendom Nord.

Nes Fort er en eiendom på 3 400 dekar med ca 13 500 kvadratmeter samlet bygningsmasse Salget er gjennomført med forbehold om at det blir godkjent av regjeringen. Dette gjøres ved alle salg av tidligere forsvarseiendommer til private kjøpere.

Kontaktpersoner
Trond Eliassen 91 81 93 23
Bjørn Slåtto 93 05 08 47

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.