Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Et eget fort i Østfold?

Torås fort er en av de nye eiendommene som er lagt inn i vår eiendomsoversikt ”Se hva som kommer”. Andre eiendommer er Hjerkinnhus på Dovre, strandtomt på Kjøkøy i Østfold og satellittstasjon i Narvik. Dette er eiendommer som kan komme for salg senere i 2007 - og i 2008.

 

Image "1169740683.9.jpg" without description
Hjerkinnhus
Foto: C360/Christian Teigen

Variert portefølje
I "Se hva som kommer" ønsker vi å vise noe av mangfoldet i porteføljen til Skifte Eiendom. Her finner du et variert utvalg av eiendommer, som er spredt over hele landet. Hvis eiendommen kommer for salg i det åpne markedet, vil den bli lagt ut under "Til salgs" på våre nettsider.

Kommer kanskje for salg
Mange av eiendommene som vises i "Se hva som kommer" kan komme for salg etter hvert, men det er ikke sikkert de kommer for salg.
Dette avhenger av om stat, kommune eller fylkeskommunen ønsker å kjøpe eiendommen ved å benytte seg av forkjøpsrett. Dersom disse ikke benytter seg av forkjøpsretten, selges eiendommen til høystbydende i det åpne markedet.

Image "1169740889.29.jpg" without description
Satnord satellittstasjon
Foto: C360/Frank Andreassen


Sett deg på interessentlista

 


Synes du noen av eiendommene virker spennende? Da kan du sette deg på interessentlista til den enkelte eiendom. Du vil da motta informasjon når, og hvis, eiendommen kommer for salg i markedet. (send mail)


Gå til se hva som kommer

Du kan også benytte linken helt nederst i menyen til venstre.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.