Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Gigantlager overlevert til nye eiere

Nato-lagrene på Øvre Rossvoll i Målselv er nå overtatt av nye eiere. Nordgård AS kjøpte det tidligere NATO-lageret på over tolv tusen kvadratmeter til takst.

Næringspark
Lennart Lysvoll i Lysvoll Holding har uttalt at han på sikt ser vi for seg en

Image "1256203965.27.jpg" without description


mangfoldig næringspark på Øvre Rossvoll. Fredag 16. oktober overtok Nordgård AS bygningsmassen som skal huse denne næringsparken.

Formell overlevering
Det var en formell, men enkel overlevering som fant sted inne i verkstedbygget. Tilstede fra Nordgård AS var Lennart Lysvoll og Kevin Jacobsen.Prosjektleder Frode Karlsen og
Kevin Jacobsen fra Nordgård AS


Ordføreren til stede
Ordfører fra Målselv kommune, Viggo Fossum, gratulerte de nye eierne og ønsket de lykke til med virksomheten. Kommunen er meget fornøyd med Skifte Eiendom i denne salgsprosessen. Han sa videre at det er viktig for kommunen at det er profesjonelle eiere som nå har kjøpt Øvre Rossvoll.

Bakgrunn
Forsvarsbygg Skifte Eiendom har solgt det tidligere NATO-lageret på Rossvoll i Målselv til Nordgård AS som er en del av Lysvoll Holding AS. Det gigantiske lagerområdet, som består av kaldlager på til sammen 12 440 m2 og tomt på 69 000 m2, ble solgt til verditaksten på 15 mill kroner.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.