Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Kjeller Gård overleveres til ny eier fredag 15.februar

Fredag 15.februar klokken 12 er det formell overlevering av Kjeller Gård fra Forsvarsbygg Skifte eiendom til ny eier, Alfa Eiendom AS. De nye eierne har planene for eiendommen klare.

-Vier allerede godt i gang med å pusse opp hovedhuset innvendig. I september/oktober vil vi starte arbeidet med å bygge den nye terrasseblokken, populært kalt "solfanger'n" på grunn av de gunstige solforholdene, sier daglig leder Geir Christian Nielsen i Alfa Eiendom.

Forsvarsbygg Skifte eiendom solgte Kjeller Gård til Alfa Eiendom for 31 millioner kroner like før jul. Opprinnelig takst var på 17,73 millioner kroner.

Prosjektleder Harry Hellebust i Skifte eiendom var godt fornøyd med salget.

-Det var mange interessenter som ønsket å kjøpe eiendommen og vi er godt fornøyd med å ha solgt eiendommen for den summen, sier han.

Prosjektleder Harry Hellebust fra Skifte eiendom, daglig leder Geir Christian Nielsen fra Alfa Eiendom og arkitekt Greg Gabriel fra Veidekke kommer til å være til stede under overtakelsen.

Salg av leiligheter til det nye boligkomplekset starter i mai.

Pressen er velkommen til å delta på overtakelsen.

Skifte eiendom avhender eiendommer for Forsvaret og har siden etableringen brukt 2,2 milliarder kroner på å miljøsanere, rydde, sikre, rive, selge og tilrettelegge for sivil etterbruk. Totalt har vi frigjort og tilbakeført 2,8 milliarder kroner til Forsvaret.

 

Kontaktperson

Harry Hellebust

Prosjektleiar miljø

Image "harry-hellebust-1.jpg" without description

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.