Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

300 nye sengeplasser

I den tidligere kavalerileiren på Setermoen er den nye mannskapsforlegningen klar til innflytting i februar. Dette betyr en kraftig heving av standarden for soldater og befal denne vinteren.

I den tidligere kavalerileiren er den nye mannskapsforlegningen klar til innflytting i februar. Den har 192 sengeplasser og danner sammen med de tre som står der fra før en komplett ramme rundt den tradisjonelle defileringsplassen.

Image "10539_2.jpg" without description

 

 

 


FERDIG TIL PÅSKEN: 60 befalshybler er satt opp på kort tid. Det er lys i de fleste vinduene under den hektiske sluttfasen for den nye mannskapsforlegningen. Bildet under: Nytt bad står og venter på Setermoenbefal.

Blir bra å være soldat

Image "10539_3.jpg" without description

Og det blir bra å være soldat: Hvert seksmannsrom får eget bad og egen oppholdsplass inne. Faktisk vil deler av forlegningen blir brukt som hybler til befal i starten. Med bare et par hundre meter til det nye messebygget som ble tatt i bruk høsten 2004 ligger den sentralt plassert etter hvert som det militære utdanningssenteret realiseres. Plan og Bygg AS er hovedentreprenør.

Befalshybler også klare
Samtidig er de første befalshyblene like ved straks klare for innflytting. De første er innflyttingsklare 1. februar, og samtlige 120 splitter nye bosteder vil være tatt i bruk før påske. Med 28 kvadratmeter bruttoareal, eget soverom, bad, tekjøkken, kabel-tv og internett-tilgang skulle de fleste krav til en fornuftig bolig være dekket.

Befalshyblene er i tråd med dagens krav flyttbare og kan dermed tilpasses endrede behov i framtida. Byggene settes opp av leverandøren Boligplan AS på grunnlag av en leieavtale med Troms garnison – foreløpig i sju år.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.