Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Endringer i Forsvarsbygg Utvikling Nord

Fra og med 1. juli fikk Forsvarsbygg Utvikling Nord ansvaret for samtlige Forsvarsbygg Utvikling prosjekter i Nord-Norge. Jens Levi Moldstad (bildet), fungerende sjef for Utvikling Østerdalen, vil fungere som midlertidig sjef for nye Utvikling Nord.

Dette innebærer en sammenslåing av fagmiljøene i Harstad og indre Troms. Den nye enheten, Forsvarsbygg Utvikling Nord, fikk fra denne dato ansvaret for samtlige Forsvarsbygg Utviklings prosjekter i Nord-Norge. Enheten lokaliseres med hovedkontor på Bardufoss, nærmere bestemt i Heggelia med underkontor i Bodø og kontorhotell i Harstad.
– Denne interne omorganiseringen i Forsvarsbygg er et naturlig ledd i vår tilpassing til Forsvarets kraftsamling. Vi søker stadig mot en mer rasjonell og effektiv enhet, sier direktør Olaf Dobloug i Forsvarsbygg Utvikling.

Øystein Nermo, leder i Utvikling Harstad og Espen Robertsen, sjef for Utvikling indre Troms har valgt å slutte i Forsvarsbygg.

Jens Levi Moldstad, fungerende sjef for Utvikling Østerdalen, vil fra 1. juli fungere som midlertidig sjef for nye Utvikling Nord. Dette er en jobb han vil utføre parallelt med sin jobb som sjef for Utvikling Østerdalen.
– Vi er godt fornøyd med denne overgangsløsningen og vi jobber for å få en permanent leder på plass så raskt som mulig, sier direktør Olaf Dobloug.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.